Un destin la răscruce episodul 36 rezumat

 –––––––––––––PARTEA I –––––––––––––-
Neriman este în continuare supărată pe Macit, datorită bătăi pe care acest i-a aplicat-o lui Sinasi. Tânărul se află deja în cartier și îi spune lui Neriman că o așteaptă pentru a vorbi, fata decide să nu se ducă, dar în tot acest timp Macit este răpit.
Sinasi îi spune lui Cihan că va face ceva în numele iubirii pentru Meriman, iar acesta încearcă să dea de el acasă, dar Sinasi nu este de găsit.
Atât Pelin cât și mama tânărului încearcă să dea de el, dar telefonul lui este închis, tatăl băiatului se arată nepăsător crezând că este vorba de o metodă de ai îndupleca. Macit este dus într-un garaj părăsit, acasă la Neriman apare Cihan care speră să obțină de la fată informații despre Sinasi.
Selim vrea să înceapă toate procedurile pentru a-l scoate pe Kerim din firmă, acesta este și momentul în care Kerim vrea să afle ce se întâmplă cu fiul său de nu răspunde la telefon.
Inci își face din ce în ce mai multe griji, pentru că au trecut două zile și nici urmă de Macit, nimeni nu știe unde se află tănărul. Ozgur le spune părinților că ultima dată când a vorbit cu acesta tănărul se ducea să se întâlnească cu Neriman.
Macit se trezește și este legat în garajul în care bărbatul care l-a răpit l-a adus. Fahrye aude o discuție a lui Sinasi în care acesta îi spunea persoanei că îi va da și cealălaltă jumătate dar doar după ce termină treaba.
Inci sosește acasă la Nerman și vrea să vorbească cu tatăl acesteia despre cei doi tineri. Inci întreabă unde este Neriman, iar la răspunsul mătușii acesteia cum că nu este acasă,presupune direct că ea și cu Macit au fugit undeva departe pentru a se feri de ochii lumii.
Cu toate acestea îi roagă pe cei doi să îi spună unde se află tinerii pentru că vrea să vorbească neapărat cu Macit și nu reușește, aceasta este însă invitată afară. La plecare se întâlnește cu Neriman și îi spune că Macit este de negăsit din seara în care s-a întâlnit cu ea și tânăra începe să își facă griji cu privire la Macit.

UPDATE PARTEA II
                 PARTEA III

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.