Un destin la răscruce episodul 36 rezumat

  –––––––––––––PARTEA III –––––––––––––-
O dată cu apariți video-ului apar și primele întrebări, Kerim și Inci știu cine la răpit, iar Pelin întreabă ce vrea de la Macit și de ce la răpit.
Fahriye își aduce aminte de dicuția lui Sinasi în care îi promitea cuiva că îi va da și restul de bani după ce va termina treaba și îi spune lui Neriman.
Bănuielile fetelor sunt accentuate și de spusel lui Cihan din aceea seară.

 Mama lui Sinasi crede ca fiul ei a fost luat la sectie din cauza ei, în momentul în care Fahriye scapă faptul că Sinasi a fost arestat pentru răpirea lui Macit mama acestuia leșină.
Pelin le spune lui Inci și lui Kerim că trebuie să meargă la poliție, dar acestora le este frică pentru viața fiului lor. Kerim îi spune că pentru eliberare s-au cerut 10 milioane de dolari.

 La secție Sinasi este în continuare principalul suscpect, s-a aflat deja că a fost lovit și apoi târât în mașină, dar nu se poate dovedi că Sinsi este de vină.
Pelin i-a legătura cu cei care l-au răpit pe Macit pentru a-l salva.
Neriman îi cer socoteală lui Sinasi pentru răpirea lui Macit.
Macit se gândește la momentul în care o va lua pe Neriman de soție și o vede îmbrăcată în mireasă.

 Emre vine pentru a o amenința pe Asli dar aceasta ia un cuțit și nu se lasă înfrântă, ba mai mult decât atât îl zgărie pe Emre cu el.
Pelin a făcut rost be banii necesari pentru răscumpărare și îl roagă pe Ozgur să meargă cu ea să îi ducă, fără a implica însă poliția.
Duygu află în ultimul moment că și sora ei va merge cu răscumpărarea și deși încearcă nu o poate face să renunțe.

Neriman nu mai poate rezista fără vești și decide să meargă la firmă așa că o sună pe Duygu. La firmă Neriman îi cere să îi spună locația în care se află Macit și pleacă acolo.
Între timp Pelin le dă banii și îl eliberează pe Macit, tocmai când tânăra se aștepta la mulțumiri apare Nerimat, iar Macit fuge la ea și o ia în brațe spre dezamăgirea lui Pelin.

Citeste PARTEA I
             PARTEA II

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.