2.Ce s-a întâmplat cu Ileana Cozânzeana după nuntă?


probe_farmec_superblog
Acum o lună …
Tocmai și-a revăzut aspectul în oglindă, pur și simplu nu îi vine să creadă că proiecția este a ei, dar totuși ea este, se obseră trecerea anilor peste fața ei, cele două nașteri nu mai sunt sesizabile, dar totuși parcă îi lipsea ceva.
Bineînțeles, asta era! Părul ei era cel care se schimbase, nu mai era un păr frumos și sănătos, vopsirile repetate îi luaseră din frumusețe, ăsta era motivul pentru care părea atât de diferită. În urmă cu trei ani Făt-Frumos o scăpase de zmeul cel rău și se căsătorise cu ea, între timp sosiseră și doi prințișori, iar Ileana Cosânzeana nu mai reușise să se ocupe și de felul în care arăta.
    În această după-amiaza fiind  liberă,   va face tot posibilul să găsească o soluție pentru ca părul ei să redevină cel de odinioară. Atâtea site-uri… atâtea produse… totuși se opri doar asupra unuia din ele,  Farmec, numele fusese cel care o atrăsese.
 Nu nimerise însă pe site ci pe un comunicat de presă… off câte speranțe își pusese… dar acum trebuia să se întoarcă înapoi… dar totuși un cuvânt a oprit-o în loc ”șampon antimătreață”, uitase de cât timp apăruse mătreața și nu mai voise să o părăsească.
Se pare că acest comunicat este de folos, astfel i se înfățișeau informații despre Gerovital Tratament Expert și despre produsele existente în această gamă. Prin fața ochilor săi  i se derulau efectiv toate soluțiile pentru rezolvarea tuturor problemelor  cu care părul ei se confrunta.
Tratament Expert Pro Color era soluția pentru efectele negative pe care de- a lungul timpului le avusese vopseaua asupra minunatei sale podoabe capilare. Dacă ar fi știut mai devreme, dacă nu ar fi ”chinuit” părul atât de mult… dar din păcate acum nu mai putea decât să încerce să remedieze problemele.
 farmec_superblog_2015
Aceste produse de tradiție erau singura ei șansa pentru a redobândi acea podoabă capilară care îl atrăsese pe soțul ei. Ce avea de pierdut dacă încerca?
În  acest moment…
Aceeași oglindă, aceeași persoană,  dar parcă este o altă proiecție, femeia din imagini are ceva magic, ceva mirific. Debordează  de lumină și de fericire, este vorba tot de Ileana Cosânzeana, dar de data aceasta și-a recuperat părul de odinioară mulțumită produselor folosite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.