3. Importanța unei ștampile

Oamenii în general, iar unii în mod special, mă consideră un lucru banal, se uită la mine, dar privirea lor trece mai departe, fără a mă observa, fără a conştientiza că eu sunt acel lucru de care depinde de cele mai multe ori viaţa lor. Da! Chiar viaţa lor. 
stampila momentului_colop_superblogEu sunt, Ștampila Momentului, o ştampilă care am în mine magia de-a transforma simple înscrisuri ale primăriilor în acte oficiale sau legale. Da, numai eu le pot asigura transformarea în acte cu valoare administrativă, juridică sau chiar pot face ca oamenii să fie recunoscuţi, căci fără mine ei nu ar avea nume, nu s-ar şti unde locuiesc sau nu ar putea demonstra când s-au născut, unde au venit pe lume sau cărei naţii, din orice colţ al lumii, îi aparţin, căci fără mine în faţa administraţiilor ei nici nu ar exista, nimeni nu i-ar lua în seamă când ar vrea să contacteze autorităţile, fără să aibă imprimată umila mea urmă pe actele solicitate de ei…
 Credeţi-mă când vă spun că tot eu sunt mijlocitoarea între toţi muritorii de rând şi divinitatea supremă, căci fără umila mea existenţă nici cel mai nabab muritor nu ar putea să obţină certificatul de deces, act fără de care nici cel mai binevoitor preot nu i-ar putea îngropa trupul şi implicit spiritul său nu ar putea urca în ceruri. M-am săturat de privirile lor aruncate în scârbă, zicând că sunt o nespălată care în fiecare secundă a existenţei sale este murdară de la tuşul necesar procesului pe care îl execut, fără a conştientiza beneficiile pe care le au de pe urma lăsată de mine pe actele solicitate. 
Însă de acum lucrurile se vor schimba şi pentru mine, am auzit… pe surse, că a apărut pe piaţă o firmă Colop care are în activitatea sa un interes deosebit pentru personalizare şi cea ce este mai important pentru mine se ocupă de personalizare de ştampile. O! Ce bucurie mi-a produs această veste abia aştept să văd privirile de admiraţie ale cetăţenilor ce solicită diverse acte în momentul când privirea lor va fi atrasă de personalitatea mea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.