7.Cum folosesc 5000 euro?

                Cum trece timpul… Parcă mai ieri eram tânăr, neânsurat şi fără grija de mâine, visam la cele mai exotice locuri pe care aş fi vrut să le vizitez, la multele ţări pline de istorie strânsă pe parcursul a câtorva mii de ani, cu civilizaţii extraordinare de mult apuse şi urme care au rămas şi astăzi te minunezi în faţa acestor monumente minunate care au rezistat atâta timp în faţa  vicisitudinilor vremurilor. Vise, vise şi iar vise… Timpul a trecut, m-am însurat, au venit pe lume şi copiii, iar eu am îmbătrânit, pensia aşteptată s-a mai lungit în aşteptare cu câţiva ani buni, iar visele au rămas vise şi doar vise…Dar cu cât visezi mai mult cu atât bucuria este mai mare la îndeplinirea măcar a unui vis. Da, un prieten mi-a spus că la Banca Transilvania s-a pus în circulaţie un card de credit care te poate ajuta la îndeplinirea tuturor viselor căci el a reuşit să ridice în condiţii foarte bune 5000 de euro. Sincer să fiu nici nu l-am întrebat ce face cu această uriaşă sumă, deoarece gîndul meu a fugit spre visele, de la care îmi luasem gândul că o să se îndeplinească vreodată, tinereţii mele şi am considerat că este momentul în care să las munca trudnică de zi cu zi, să-mi iau soţia de mână, precum în tinereţe, şi să facem un tur prin câteva ţări pline de acea istorie milenară. Aşa că am fugit repede acasă, am deschis calculatorul şi am intrat pe bancatransilvania,ro ca să mă conving cu proprii ochi că spusele colegului meu erau adevărate şi iată o adevărată minune, tot ce-mi spusese prietenul meu era întru-totul adevărat.
                Imediat am aplicat pentru cardulSTAR Forte fără ai spune nici soţiei, căci mi-a încolţit gândul unei surprize uriaşe. Cum am primit acest card de credit foarte repede, am intrat pe firmele partenere din turism şi intrând pe reduceri-vacanţă.ro am plătit online prin Star Card şi voi beneficia de 12 rate fără dobândă pentru excursia mea din vis, devenită acum aproape realitate. Astfel am început excursia vizitând ţara vestitei Cleopatra şi bineânţeles Wadi Biban el-Muluk, valea regilor unde am avut norocul să putem intra în mormântul lui Tutankhamon, dar obligaţi să nu facem zgomot şi să ne deplasăm în şir indian. Următoarea etapă a vacanţei noastre a fost mormântul mântuitorului Isus Hristos din Ierusalim, singura relicvă materială aparţinând Învierii şi care este profund ancorat în inima acestui oraş. Iar pentru ca surpriza soţieii să fie totală ultima escală a periplului nostru a fost în Rupa Nui ( Insula Paştelui) unde ne-am minunat privind cele 887 de statui uriaşe, denumite moai, de care era deja fascinată a mea soţie.
                Astfel după trecerea a aproape patruzeci de ani visele mele şi ale soţiei au devenit realitate. Mulţumim BT pentru că aţi făcut totul posibil.
Scris pentru Superblog 2015.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.