20.Parfum Deeply Yours parfumul nostru


Mânuța sus, vă rog, cei care a-ți auzit de Enrique Iglesias sau care a-ți cântat cel puțin una din melodiile lui. Dacă sunteți femeie probabil v-ați pus cel puțin o dată întrebarea, cum ar fi să vă găsiți și voi pe cineva ca el? Cum ar fi, să simțiți aceeași pasiune, pe care o simțiți când ascultați una din melodiile lui și în momentul când vă întâlniți cu persoana iubită? În schimb, dacă sunteți bărbat a-ți avut șansa să îl invidiați pentru modul în care reușește să cucerească femeile, dar și pentru pasiunea pe care o transmite ori de câte ori se află pe scenă.
Ei bine, acum nu mai este nevoie să vă gândiți la toate aceste lucruri, pentru că Enrique a decis să împărtășească cu voi una dintre principalele lui arme, datorită lui puteți acum să treziți pasiunea în persoana care se află lângă voi, să o ajutați să se simtă specială. Cum este posibil acest lucru? Tot ce aveți de făcut este să cumpărați unul din parfumurile create special de Enrique Iglesias.
EDT+ETUI60ML
În Parfum Deeply Yours se regăsește pasiune, dorință,iubire, toate acestea amestecate pentru a crea o vrajă puternică și de durată, după cum putem observa și numele parfumului ne duce cu gândul la o relație de durată, la o relație în care sentimentele sunt pe zi ce trece tot mai puternice.
Uneori, este nevoie de un mic factor declanșator, pentru ca pasiunea dintre două persoane să se aprindă și să nu se mai stingă prea curând, acest factor poate fi dat chiar de minunatul parfum. Pe lângă atuurile pe care le aveți atunci când folosiți parfumul, vă veți bucura și voi de mirosul lui special, miros care te îmbie să îl încerci și să nu te mai desparți de el, niciodată.
Am văzut cu toții cum pasiunea fie ea reflectată în muzică sau în iubire este unul dintre cele mai frumoase sentimente care iau naștere între două persoane, voi aveți ocazia să o reflectați cu ajutorul parfumului Deeply Yours și a lui Enrique Iglesias. Dacă nu știți cum să organizați o seară specială pentru ea vă recomand să o întâmpinați cu melodiile celebrului cântăreț, dar și cu parfumul creat de el, aveți șanse foarte mari de reușită deci nu ratați această șansă.
EDT+ETUI60MLFEMME

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.