23. Tehnologia Philips tot ce ai nevoie


De cand eram tanar aveam un respect deosebit pentru marca Philips, pe care nu o gaseam decat la vecinii sarbi caci regimul comunist nu o agrea. Fiind o fire traditionalista, o persoana care tine mult latrecutul sau si care daca se ataseaza de ceva nu renunta usor, o data cu trecerea timpului, atunci cand au aparut in comertul nostru inovatiile tehnologice produse de firma olandeza, pentru casa mea nu au mai existat nimic in afara produselor  Philips. 
Cum trebuia sa-mi ajut sotia in bucatarie, magazinul MarketOnline.ro  mi-a oferit sansa de a-mi simplifica munca din bucatarie prin achizitionarea unui superb robot de bucatarie profesional , bineinteles ca marca va este deja cunoscuta, Philips Avance Colection cu o putere de 1000 w, care mi se potriveste destul de bine si cu ajutorul caruia imi duc la indeplinire toate sarcinile primite de la sotia mea,atunci cand ea  pregateste mancarurile noastre preferate. logo_marketonline_mic
Cu acest robot  imi face multa placere sa pregatesc toate legumele, culese din propria gradina, pe care  le foloseste apoi sotia mea la gatit. De fiecare data cand mancarea iese gustoasa sunt fericit ca am contribuit si eu la pregatirea ei. Dupa servirea mesei eu  si sotia mea ne relaxam in sufragerie  vizionand filmele preferate pe ecranul televizorului Philips, full HD, caci de la o anumita varsta, distractia noastra are loc mai mult in spatiul conjugal, multumindu-ne cu filmele noastre vechi.   
Dupa plimbarea  de dupa amiaza, facuta prin livada noastra in care am plantat aproape toate soiurile de pomi fructiferi, astfel incat sa nu ducem lipsa de fructe proaspete aproape tot anul. Cu fructele culese direct din pomi ne intoarcem in casa unde eu trebuie sa pregatesc un suc natural in Storcatorul Philips Daily pe care l-am achizitionat din promotii electrocasnice. Nici nu pot sa va spun cat de repede se pregateste sucul  care are un gust de fructe proaspete si care pe noi ne revigoreaza la batranete, dupa cum toate aceste aparate electrocasnice imi permit sa duc o viata activa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.