Hotel Orizont Predeal organizează un recital de excepție al lui Mircea Baniciu

Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont, anunța un concert special susținut de către importantul cântăreț și chitarist Mircea Baniciu pe data de 13 februarie la ora 21:00 în Restaurantul Orizont.

Hotel Orizont Predeal organizează un recital de excepție al lui Mircea Baniciu
Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să practice sporturi de iarnă sau vin la munte cu copiii.
Repertoriul concertului special organizat în cadrul Restaurantului Orizont din cadrul complexului hotelier va cuprinde compoziţii originale ale reperului scenei folk-rock ce nu mai are nevoie de introducere. De numele său se leagă hituri precum “Tristeţi provinciale”, “Dealul cu dor”, “Pisica neagră”, “Întoarcerea la Orient”, “Vinovaţii fără vină”, “Miruna”, “Andrii Popa” ori “Eşarfa în dar”. Evenimentul se va desfășura pe data de 13 februarie începând cu ora 21:00, iar detalii suplimentare se pot obține la telefon 0268 455 150 sau prin e-mail la office@hotelorizont.ro
În decursul carierei sale de aproape patru decenii, destinul muzical al lui Mircea Baniciu s-a împletit, pentru o vreme, cu cel al legendarei trupe Phoenix, apoi s-a contopit cu Pasărea Colibri şi s-a concretizat în nenumărate concerte şi materiale discografice.
Faptul că avem mereu aproape clienți, parteneri sau colaboratori importanți reflectă, în percepția noastră, faptul că toată loialitatea, integritatea, angajamentul privind grija față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și mai ales experiența echipei noastre, reprezintă valori foarte importante pe care dorim să le menținem prin organizarea unor evenimente de acest fel.
Motto-ul nostru, ”Din nou împreună!”, reflectă, împreună cu toată experiența acumulată în cei 39 de ani de activitate în turismul din România, principiul esențial al produselor și serviciilor pe care le oferim.
Anul 2016 vine cu multe alte surprize, pe care vă rugăm să le regăsiți pe www.hotelorizont.ro, acolo unde întâlniți toate detaliile ofertelor disponibile în acest moment. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de preţ şi rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.
Despre Hotel Orizont Predeal
Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Rasfăţul total! Toate camerele asigură un confort de 4 stele.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna – reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!Citeste mai mult: Hotel Orizont Predeal organizează un recital de excepție al lui Mircea Baniciu

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.