Facultatea de arhitectura

 

Timpul trece atât de repede încât nu îl simțim

burse,cercetare

Timpul trece repede căci parcă ieri eram o tânără mămică, iar azi trebuie să îmi ajut una din fete să își aleagă cea mai bună facultate unde să își poată continua pregătirea în domeniul ce îi place foarte mult și pentru care ea simte o atracție deosebită. De mică a avut această înclinare spre desen și mai ales în a așterne pe o bucată de hârtie o mulțime de case vechi întâlnite atât în orașul nostru, cât și prin perindările ei prin țară. Deci eu trebuie să o ajut doar cu privință la locația pentru facultatea de arhitectura care este ramura unde a hotărât că vrea să se perfecționeze pentru a reuși în viitor.

Mi-am adus aminte de o frază ce mi-a atras de curând atenția: ”Află totul despre viitorul tău academic” și am decis să intru pe site-ul ce o afișa – univstud.ro. Se pare că nu m-am înșelat, căci aici am găsit posibilitatea să identific toate opțiunile ce mi le oferă atât învățământul românesc, cât și cel străin. Am primit informații privind derularea admiterii, costurile studiilor și mai ales oportunitățile privind ceea ce va studia fata mea pe parcursul anilor de studiu. Cel mai important pentru mine a fost faptul că aici fiica mea are posibilitatea să compare oferta privind pregătirea a mai multor universități, fără a fi nevoită să meargă la sediul fiecăreia.

 

La ce poți folosi informațiile aflate despre facultatea de arhitectura

examen - avocatură

 

Cu toate aceste informații foarte utile puse la dispoziție în mod gratuit de univstud.ro sunt convinsă că fiica mea se poate hotărî cu privință la facultatea de arhitectura pe care va dori să o urmeze pentru a putea să acumuleze cât mai multe cunoștințe din domeniul arhitecturii. Astfel ea va putea foarte ușor să își găsească un loc de muncă în acest domeniu, mă bucur foarte mult pentru că va putea să se ducă în fiecare zi la muncă făcând ceea ce îi place cel mai mult.

Sunt foarte sigură, datorită ajutorului oferit de site-ul univstud.ro, că  facultatea de arhitectura este cea mai bună decizie pe care o poate face mica mea artistă. Mereu îi voi fi alături chiar dacă va vrea să renunțe, dar cu toate acestea am zis să verific încă de la început dacă ea se potrivește acestei facultăți, dacă ea poate învăța și face față tuturor cerințelor.

Pe timpul meu nu era așa de ușor să descoperi informații despre facultăți, dar să mai și prinzi un loc la una dintre ele. Dacă voiai să știi ceva trebuia să mergi din facultate în facultate și să întrebi. Acum tinerii sunt mult mai informații, ei pot să știe încă de la început cum vor fi anii de facultate ce pretenții sunt dar și să afle de la alți studenți informații. Univstud este doar unul dintre site-urile care îi ajută pe elevi, bine el este unul dintre cele mai bune oferind informații complete despre fiecare facultate indiferent de orașul în care aceasta se află. Desigur va trebui să ne gândim dacă va aplica la cea din orașul nostru sau va merge în alt oraș, dar asta nu contează, important este ca ea să fie fericită.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.