Nu renunta la planurile tale!

Tenisul este unul dintre acele sporturi care reusesc sa te scoata si din cea mai adanca depresie. Am simtit asta pe pielea mea, am avut o perioada, cand munceam in Italia, in care nu mai stiam de mine, toata ziua eram trista, toata ziua plangeam, inchiderea intre patru pereti ma distrusese. Credeam ca nu o sa mai fiu niciodata o persoana normala, cei pentru care lucram au chemat un doctor, dar a zis ca nu se poate face nimic, trebuie sa imi revin singura. Saptamana urmatoare m-au luat insa cu ei la un meci, intre prieteni, de tenis. Mai mult fortata, la inceput, am jucat si eu, apoi am inceput sa uit de tristete si sa imi revin. Cand am ajuns in tara voiam sa joc iar, dar salile aveau regulamentul de a nu lasa decat persoane care detin rachete tenis de calitate, eu desigur nu aveam asa ceva si nici nu stiam de unde sa iau. Ma siteam trista era ca si cand luasem un drog si efectul imi placuse mult prea mult pentru a trece peste. wilson - racheta nitro team 105 w/o cvr 3
Noroc cu fata mea care a descoperit un magazin tenis de camp.Aici am descoperit tot ce ar avea nevoie un jucator profesionsit de tenis pentru o partida, nu imi venea sa cred ca asa ceva este posibil. Vedeam in fata ochilor imbracaminte special creata pentru jucatoare de tenis si voiam si eu. Am inceput incetul cu incetul sa imi comand toate piesele de care aveam nevoie pentru a ma simti in largul meu pe teren.

Daca si tu esti pasionata de tenis atunci intra repede pe Premier Tennis Store si achizitioneaza-ti echipament profesionist, vei vedea ca lucrurile care te incomodau inainte cand jucai tenis acum te vor parasi, vei putea juca mult mai usor si desigur asta se va vedea si in rezultate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.