Tutunul nu mai este o problema!

Acum vreo 20 si ceva de ani m-am apucat pentru prima oara de fumat calumea, nu vorbesc de zilele cand ii mai furam tatalui cate o tigare din pachet si dupa nu mai fumam o luna, ci de momentul in care incepi sa fumezi zi de zi cate o tigare, apoi doua si intr-un final ajungi la un pachet.
La scurt timp m-am lasat pentru prima oara, singura si din propri vointa, trebuia sa fac o operatie si fumatul era total interzis. Cu toate acestea dupa 2 ani am revenit la proastele obiceiuri. Anul trecut am incercat si prima tigare electronica. O tigare descoperita in mall si care m-a atras, desigur in comparatie cu pachetul de tigari pe care il fumam zilnic aceasta era apa de ploaie si la nici o saptamana am renuntat la ideea ca se poate renunta la tutun. tigara electronica ce4 plus

Saptamana trecuta o prietena mi-a povestit insa de tigari electronice Vipercig, i-am spus desigur si eu patania mea cu ultima tigara electronica si ca nu as mai vrea sa arunc banii degeaba. Ea a facut insa comanda, alesese cea mai ieftina tigara, cu toate acestea la scurt timp a fost sunata de un reprezentant al site-ului care i-a pus intrebari si i-a recomandat o alta tigara, pretul nu era foarte mare asa ca a acceptat.
Dupa ce a primit-o am pus-o sa o testeze si a zis ca este foarte ok, am incercat-o si eu, desigur nu este ce imi trebuie mie fiind mai slaba, dar oricum este mai buna decat ce cumparasem din mall. Prietena mea mi-a zis ca fiecare fumator are o anumita tigara electronica care i se potriveste, asta depinzand foarte mult de numarul de tigari fumate, dar si de taria acestora.
Am fost convinsa ca tutunul nu mai are nicio sansa in fata tigarilor electronice si in curand imi voi realiza propria mea comanda pe site. Lucru care va invit si pe voi sa il faceti daca aveti in plan sa scapati definitiv de tutun.
Vipercig este un site cu o vechime de aproape 4 ani in domeniul tigarilor electronice ce va face tot posibilul sa va ajute pe drumul vostru catre o viata fara tutun. Alegeti sa faceti acum o cheltuiala si sa va bucurati pe termen lung de efectele acesteia. Pe langa efectele daunatoare pe care tutunul le are asupra corpului nostru si cheltuielile financiare sunt destul de consistente. Alegeti sa va utilizati altfel banii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.