Impreuna descoperim Shell Rimula Ultra 5W-30

Bine v-am regasit, dragii mei.
Astazi vreau sa va prezint cateva informatii foarte interesante pe care le-am descoperit in aceste zile. Cei care ma cunosc stiu deja ca de aproximativ un an detin un motor Euro 6. Ei bine toate au fost bune si frumoase pana a inceput sa dea primele semne de defectiune. Ce este drept l-am folosit foarte des in calatorii, dar sincera sa fiu ma asteptam sa ma tina mai mult. Cei de la service mi-au spus ca trebuie sa cumpar un produs care protejeze motorul de uzura.
Ei au fost primii care mi-au povestit despre Shell Rimula si despre beneficiile lui, pana in acel moment nici macar nu stiusem de existenta lui. Se pare ca oamenii de stiinta au incercat mereu sa protejeze motoarele pentru a ne asigura mai multe drumuri cu masina.
Shell Rimula Ultra este uleiul cel mai potrivit pentru motoarele Euro 5 si Euro 6, de asemenea el este perfect pentru motoarele diesel de sarcina mare.

shell argina shell gadina shell mysella

Shell Dynamic Protection Plus a fost creat special pentru a combate acumularea acizilor, dar si a depozitelor in zonele vitale ale motorului. Prin achizitionarea acestui ulei veti castiga inca de la inceput protectia inelului cu piston, a captuselii supapelor, dar si cilindrelor si a bai de ulei. Mai simplu spus acest ulei este tot ce aveti nevoie pentru masina voastra.
Toate produsele din aceasta minunata gama de uleiuri sunt recomandate de specialisti pentru motoarele diesel, dar si pentru vehiculere de tipul Euro 4, Euro 5 si Euro 6. Pentru mine descoperirea acestor uleiuri a fost un real miracol si ma bucur ca am putut sa va povestesc si voua de el. In sfarsit ma pot simti usurata ca i-am oferit motorului tot ce are nevoie pentru a putea parcurge multe alte distante lungi.
Ati incercat vreodata un astfel de produs?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.