Avantaje si dezavantaje mobila la comanda

 

E foarte placut sa iti cumperi o locuinta. E foarte placut sa ai un loc ce iti apartine. Insa, cumpararea unei locuinte implica totodata si mult stres, fapt pentru care trebuie sa te inarmezi cu rabdare.

Cand renovezi locuinta, nu prea se intampla sa schimbi toata mobila, de la A la Z. Insa, cand iti cumperi o locuinta nemobilata, in mod categoric ai nevoie de mobila.

Si eu trec printr-o experienta ca aceasta si incerc sa-mi pastrez calmul si sa am o perioada cat de cat linistita. Astazi insa nu va voi vorbi despre cum am inceput demersurile pentru a cumpara un apartament, ci despre mobila pe care o vreau.

M-am gandit indelung si voi opta pentru mobila la comanda  cred ca asta este cea mai buna varianta pentru ceea ce imi doresc eu, pentru ceea ce vreau sa am in locuinta mea.

Am analizat bine avantajele si dezavantajele si vreau sa le impartasesc cu voi.

In privinta avantajelor, cel mai important ar fi faptul ca aleg o mobila exact pe gustul meu. Daca eu vreau ca mobila sa fie cu anumite detalii, le pot cere. Totodata, materialele pot fi cele dorite de mine, culorile la fel. Astfel sunt convinsa de faptul ca mobila se va potrivi perfect in locuinta mea. Apoi, economisesc si o gramada de timp, deoarece nu mai umblu prin zeci de magazine. Si, de multe ori umblu degeaba si nu gasesc ceva pe gustul meu. Optand pentru mobila la comanda, trebuie doar sa spun ce vreau si se rezolva.

Un alt avantaj al mobilei la comanda e faptul ca are dimensiunile dorite de mine. Stiu sigur ca atunci cand mobila va ajunge in locuinta mea, ea se va potrivi perfect. Si acest lucru e foarte important.

In privinta dezavantajelor, imi trec prin minte doar doua. Primul e faptul ca mobila la comanda e ceva mai scumpa. Dar, e de inteles acest aspect, din moment ce vrei ceva unic, ceva exact pe placul tau. Apoi, un alt dezavantaj e faptul ca dureaza ceva mai mult pana mobila e gata.

Daca si tu vrei mobila la comanda pentru locuinta ta si cauti un magazin online de mobila la comanda, intra pe MobiliCasa.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.