Care este cel mai bun Studio videochat?

Este foarte simplu de răspuns: Live Studio. Acest studio videochat este după mine cel mai bun studio de la noi din țară. Mai bine spus nu este după mine ci și după statisticile realizate în acest domeniu. Tocmai pentru că sunt cei mai buni încearcă mereu să atragă cele mai potrivite modele, ei au nevoie de fete care să își dorească să facă performanță alături de ei. Sunt sigură că ați văzut de foarte multe ori știri despre cât câștigă un model de videochat, ei bine la acest studio bonusurile și salariile sunt reale. Te-ai gândit că această meserie nu este una reală? Ei bine acest lucru este greșit, la LiveStudio totul este 100% legal, tocmai de aceea pentru a putea deveni model trebuie să ai peste 18 ani.

Pe lângă bani la LiveStudio vei întâlni oameni minunați ce vor face tot posibilul să te ajute în drumul tău. Ei știu că nimeni nu s-a născut învățat și că la început vei avea nevoie de ajutor și tocmai de aceea ei fac tot posibilul să te simți cât mai bine alături de ei. Vorbim despre un Studio videochat într-o continuă schimbare. Ori de câte ori este nevoie de ceva nou sau apare un nou serviciu pe piață cei de la LiveStudio fac tot posibilul să îl aducă sau să rezolve problema. Alături de ei trebuie să uiți de griji și de probleme, de exemplu la început de drum ei îți oferă 65% din încasări, indiferent de valoarea lor. În acest fel vei avea banii de care ai nevoie, iar mai apoi vei putea câștiga și mai mult. 

Care sunt beneficiile aduse de acest studio videochat?

Haideți să ne referim mai întâi la bonusurile de care ai parte dacă alegi acest studio videochat:

  • În funcție de perioada lucrată pentru ei ai ocazia de a atinge mai multe praguri de bonusuri. Vei începe cu un bonus încă după prima lună lucrată, apoi vei avea iar bonus după 3 luni, 6 luni și așa mai departe. Nu vorbim de un bonus de 15Ron, ci de bonusuri ce depășesc 300$.
  • Bonusul de modelul lunii. Acest bonus este în valoare de 250$ și poate fi obținut foarte ușor dacă faci tot posibilul să evoluezi. Mai pe scurt modelul care dă dovadă de perfecționare în cursul unei luni are ocazia de a se bucura de acest bonus. În fiecare lună se alege persoana cu cele mai bune rezultate, deci oricine poate ajunge să îl câștige.
  • Știu că la multe firme orele în plus reprezintă doar voluntariat. La LiveStudio însă acestea sunt foarte apreciate și la fel de bine plătite. Acest lucru se datorează faptului că acest studio pune accent pe fetele care își doresc să învețe mai multe, să aibă ceva de câștigat de pe urma acestei meserii.

Știu că probabil ai auzit de studio-uri la care se pune accent doar pe forma corpului. La LiveStudio contează însă și ce ai în cap, cât de bine poți comunica cu cei din jur. Așa că alege să lucrezi și tu alături de cei cu pasiune pentru performanta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.