De unde cumparam biciclete?

Iată că iarna s-a dat dusă. Primăvara își arogă dreptul de a se instala și pe la noi. Ce mi-aș dori într-o zi frumoasă de primăvară, care este invadată de un soare prietenos și de o atmosferă mai mult decât plăcută? Cred că pe o astfel de vreme frumoasă cel mai mult îmi doresc să fac împreună cu prietenele o plimbare pe biciclete.

După câteva luni în care bicicletele au stat în repaus forțat, aerul de primăvară solicită scoaterea lor la o pedalare prin mirificile frumuseți ale naturii. Cum prin orașele noastre nu găsim piste pentru bicicliști nu ne rămâne decât să ne refugiem în natură. În același timp, nu ne rămâne decât să visăm la condițiile existente în orașele occidentale, fie ele mici sau foarte mari. Căci în multe din aceste mari orașe bicicleta este de mare ajutor pentru evitarea blocajului din traficul rutier. Oare pe când putem să ne ducem și noi copii cu bicicleta la grădi, la școală? Am văzut un clip cu o mămică din Olanda ce își ducea cei trei copii pe bicicletă. Da, dar acolo sunt piste speciale pe toate arterele. NU îți faci probleme privind securitatea copiilor tăi.

De unde puteți cumpăra biciclete?

Când este vorba despre biciclete, doar la un lucru stăm și noi bine. Acesta este faptul că putem achiziționa orice tip de bicicletă ne dorim. Nu mă credeți? Intrați și voi pe piese-biciclete-accesorii.ro/biciclete unde veți fi fascinate de gama variată a produselor.

Dar lipsa unor condiții bune de a ne putea plimba cu bicicleta duce și la necesitatea cumpărării unor biciclete speciale, cele care sunt adaptate  pentru ceea ce vrem să facem. În portofoliul acestei firme veți descoperi mai multe tipuri de biciclete:  mtb hardtail,  mtb fully,  cross trekking,  cyclo cross,  șosea, fitness sau junior.

Pentru orice om mersul o dată învățat nu se uită. Este cazul și mersului pe bicicletă, ce nu se uită chiar dacă nu l-ai mai folosit ani de zile. Totuși la noi mersul pe bicicletă a regresat. Îmi povestea tatăl meu că în tinerețea lui străzile erau pline de astfel de tip de locomoție, în timp ce azi rar vezi un biciclist.

 Așa că iată cum noi avem nevoie de o bicicletă mtb hardtail atunci când suntem obligați să ne plimbăm pe terenuri accidentate. O astfel de bicicletă o putem folosi pe dealuri, prin pădure sau prin munți. Cu ea avem asigurată o siguranță sporită și putem beneficia de un dinamism mai ridicat. În același scop putem achiziționa și o bicicletă mtb fully, care așa cum îi spune numele este o bicicletă completă pentru excursii în munți. Pentru drumeții montane ne putem folosi și de o bicicletă cross trekking.

Dacă vrem să participăm la competiție ce se desfășoară pe un teren accidentat este bine să folosim o bicicletă cyclo-cross. O astfel de bicicletă ne dă atât forța specifică și necesară solicitărilor terenurilor accidentate, dar și abilitatea ce este specifică vitezei șoselelor.

Despre bicicletele junior nu cred că mai este nevoie să vă mai spun eu. Sunt sigură că le-ați cumpărat pentru copii voștri. Cu privire cu biciccletele fitness vă spun doar că multe dintre noi suntem în criză de timp. În acest preferăm o astfel de bicicletă pe care să o folosim în interior pentru a ne menține în formă.

Indiferent de bicicleta ce vi-o doriți eu vă recomand să intrați pe piese-accesorii-biciclete.ro și sigur veți găsi modelul ce vi-l doriți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.