Extinde-ți afacerea cu ajutorul celor de la AVBS Credit!

Salutare! Astăzi vreau să discutăm despre cum prietena mea Ana a reușit să își extindă afacerea. La începutul anului 2015 reușea să își deschidă propria patiserie. Ajutată de mama și de sora sa a reușit să servească mii de clienți cu produse de patiserie ”ca la mama acasă”. Dacă ar fi fost totul atât de simplu, ce bine ar fi fost. Cu toate acestea săptămâna trecută, când a venit la mine era total răvășită.

Eu: Ce s-a întâmplat?

Ana: Nu mai rezist, coada la patiserie e pe zi ce trece mai mare. Oamenii încep să țipe la noi că nu ne mișcăm suficient de repede, cu toate că folosim toate resursele oferite de spațiu. Am încercat să mai angajăm câteva fete să lucreze cu noi, dar în spațiul acela mic mai rău ne încurcăm una pe alta. Acum am reușit să fug pentru câteva minute ca să plătesc lumina, nici nu vreau să mă gândesc ce voi găsi când mă voi întoarce.

Eu: Dar de ce nu vă mutați? Am văzut că patiserie Andree a intrat în insolvență și spațiul este disponibil spre vânzare. Acolo ați avea mai mult spațiu, ați putea angaja câteva fete să vă ajute cu munca, poate chiar să introduceți câteva produse noi în meniu.

Ana: Mereu mi-a plăcut faptul că visăm la același lucru. Cu toate acestea nu îmi permit acel loc. Vorbisem cu Dimitri, proprietarul, să îl cumpărăm, dar de unde atâția bani? Mi-a dat termen până peste 2 săptămâni să găsesc banii. Am fost la toate băncile cunoscute, nici măcar una singură nu vrea să îmi dea împrumut bancar. Să îți mai zic cum se uitau la dosarul meu? Îți spun eu, dacă nu ești o firmă cunoscută, nici nu se uită la tine, mai ales dacă vrei un credit IMM.

Eu: Hmm… Ai încercat să vorbești cu cei de la AVBS Credit? Sunt sigură că ei te-ar ajuta.

Ana: Ce bancă mai este și asta? Unde au sediul?

Eu: AVBS Credit nu este o bancă, ei sunt brokeri de credite. Mai pe scurt ei sunt puntea de legătură dintre tine și bancă. Sunt cea mai bună soluție dacă vrei să afli ce credit ți se potrivește și de unde se merită să îl iei.

Ana: Oricât de mult îmi plac ideile tale, sunt sigură că sunt mult prea scumpi pentru noi. Să zicem că apelez la ei, dar dacă dosarul este în continuare refuzat de bănci, atunci eu ce fac? Rămân și cu banii dați și fără nici o soluție?

Eu: Nu trebuie să îi plătești, ei sunt un ”LUX care nu costă nimic”…

Ana: Cum adică gratuit? Nu pot să cred că există așa ceva? Atunci ei de ce mai muncesc atâta?

Eu: Dacă nu m-ai fi întrerupt ți-aș fi spus că ei își primesc banii direct de la bancă, după ce desigur dosarul tău este aprobat. Sunt foarte puține cazurile în care cei de la AVBS Credit nu pot veni cu un credit potrivit pentru nevoile tale. Ei lucrează alături de 25 instituții bancare și non-bancare deci vei avea foarte multe de câștigat.

Ana: Știi că te iubesc, nu? Cum reușim să dăm de ei?

Eu: Simplu, fie completăm formularul de pe site, fie îi sunăm. Eu aș opta pentru prima variantă pentru că știu că nu ai timp să mai stai și pe telefon.

Ana: Multumesc, te scot la un suc dacă reușesc să iau creditul.

După o săptămână.

Eu: Salutare, Ana! Ce frumos arată acum patiseria ta în noua locație!

Ana: Nici nu știu cum să îți mulțumesc! I-am contactat pe cei de la AVBS imediat ce am plecat de la tine, le-am zis că sunt interesată de creditul pentru investiții. Ei m-au ajutat cu completarea dosarului și în doar 2 zile creditul era aprobat. Nu mi-a venit să cred că totul este posibil, mai ales că am primit creditul de la una din băncile cu care deja vorbisem. Acum însă nu mai eram doar cofetăria de la colțul străzii, ci un client AVBS. 

Eu: Dar nu ziceai că vrei un credit IMM? Acum te-ai oprit asupra unui credit pentru investiții? Poate din cauza asta banca nu a acceptata data trecută împrumutul.

Ana: Creditul pentru investiții este o subramură a IMM-ului, alături de acesta desigur există și linia de credit și overdraft, dar și creditul pentru capital de lucru. Pentru mine s-a potrivit creditul de investiții deoarece cu ajutorul lui am putut lua 100.000Euro, în plus trebuie să îl returnăm în maxim 7 ani. Nu a trebuit decât să dau un avans de 30% din suma împrumutată. Mi-a plăcut faptul că toate creditele se dau în funcție de posibilitățile firmei. 

Eu: Se pare că sunt total paralelă pe partea de credite, cu toate acestea mă bucur pentru tine. Acest loc se potrivește foarte bine cu afacerea ta și sunt sigură că o dată cu timpul vei reuși să deschizi și altă patiserie. 

Ana: Acum nu îmi mai este frică de nimic pentru că am aproape o firmă ca AVBS. Poate nu știai, dar sloganul lor „Visează… obține cu AVBS” este foarte adevărat.

Sper că acest articol v-a fost de ajutor. Orice afacere are nevoie de un mic ajutor pentru a se putea extinde. Alegeți să nu mai pierdeți timpul prin bănci. Cei de la AVBS Credit vor face toate căutările și voi nu va trebui decât să alegeți creditul cel mai potrivit.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2017!

 

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.