Mai multe despre cofetaria Art Dessert!

Fie că suntem copii sau adulți cu toții iubim dulciurile. Cu toate acestea eu una nu mai am timp să le fac în casă. Când eram la liceu iubeam să fac prăjituri, nu trecea săptămână fără a mânca ceva dulce făcut în casă. Acum însă timpul meu este tot mai mic. Mereu se găsește câteva ceva de scris sau de învățat pentru facultate. Cu toate acestea în weekend parcă aș mânca ceva dulce, dar care să nu aibă gustul ală de chimicale din comerț. Ați putea crede că așa ceva nu există, dar cu toate acestea eu am găsit Art Dessert.

Așa cum v-am spus și mai sus pentru că îmi lipseau atât de mult prăjiturile făcute în casă așa că am început să caut un lco din care să le cumpăr. De fiecare dată m-am trezit cu prăjituri care nu aveau gustul ală de ”făcut acasă” sau și mai rău cu prețuri cât salariul pe o lună. Când mă decisesem să renunț a venit verișorul meu în vizită. Avea o regulă mai sfântă, să zicem așa. De câte ori venea la mine îmi aducea prăjituri făcute de mama lui în casă și de această dată a venit la fel. Gura mea a mulțumit exploziei de gusturi atunci când am mușcat din felia de prăjitură. I-am zis să îi spună mamei sale să îmi trimită rețeta. Atunci mi-a zis că din păcate mămuca sa nu mai putea face nimic și ca să nu se facă de râs le-a cumpărat de la o cofetărie de lângă casă. Nu a mai putut spune și numele ei pentru că trebuia să plece la muncă, cu toate acestea a doua zi eram la el în caier.

Art Dessert cea mai bună cofetărie!

Se pare că Art Dessert era cofetăria misterioasă de la care nepotul meu îmi cumpărase cele mai gustoase prăjituri. Îmi aduc aminte când am pășit în cofetărie și m-am lăsat cumprinsă de mirosul de prăjituri proaspă scoase din cuptor. Am testat chiar acolo câteva prăjituri ca să văd dacă sunt la fel ca cele făcute în casă. Sinceră să fiu nu aș mai fi plecat de acolo. Am discutat cu vânzătoarele și ele mi-au povestit de site-ul online artdessert.ro unde oricine poate vedea produsele și prețurile acestora. 

Cum am ajuns acasă acasă am deschis laptopul cu o prăjitură Soleil în mână. Astfel am reușit să aflu că realizează și cele mai frumoase torturi pentru diverse ocazii. Nu îmi venea să cred că acest lucru este posibil în mediul online. Efectiv pofta mea a venit o dată cu vizionarea imaginilor de pe site-ul Art Dessert. Site-ul mi-a confirmat ceea ce deja știam și mai exact că fiecare prăjitură realizată la această cofetărie conține produse naturale. Este imposibil să nu observi diferența dintre o astfel de prăjitură și una cu chimicale în ea.

Vă invit și pe voi pe site-ul lor mai ales dacă vreți să le oferiți copiilor cele mai sănătoase prăjituri. Eu una zic că se merită măcar o dată sau de câteva ori pe lună un astfel de răsfăț. Acum însă nu știu cât de mult vă doriți și voi asta. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.