Putem cumpara sticla samsung a5 2016 !

Bine v-am regăsit, astăzi vreau să discutăm despre cât de important este să vă protejați telefonul. Știți și voi, telefonul este acel gadget de care nu ne putem lipsi în fiecare zi. Printre rolurile lui se numără și ajutorul oferit în realizarea de convorbiri cu persoane aflate la zeci de ilometrii distanță. Bine, acum să fim sinceri, telefonul în ziua noastră are și rol de: ceas, cameră foto, gps, rapio, mp3, dar și multe altele. Tocmai de aceea trebuie să avem în permanență grijă de el să nu pățească ceva. O metodă foarte simplă de a scăpa de probleme este achiziționarea sticla samsung a5 2016. Aceasta desigur este potrivită pentru Samsung A5 2016, pentru restul modelelor vă invit să intrați direct pe site.

Cum ajută o sticla samsung a5 2016 telefonul ?

  • în primul rând ea va proteja ecranul împotriva zgârieturilor. Dacă alegeți o folie de calitate puteți împiedica și diversele lovituri pe care ecranul telefonului le primește. Eu am pățit-o o dată. Într-o clipă de neatenție telefonul a căzut direct pe pietre, norocul meu a fost că s-a spart doar folia de protecție și nu și ecranul în sine. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să nu am folia pusă pe ecran.
  • În funcție de modelul ales puteți avea ocazia de a scăpa de amprentele lăsate pe ecranul telefonului. Există folii de protecție care nu permit rămânerea amprentelor pe ecran. De asemenea puteți opta pentru o folie ce poate fi foarte ușor curățată.

Cine te poate ajuta să îți schimbi sticla samsung a5 2016 ?

Inlocuire-touchscreen-sticla-geam-Samsung-Galaxy-A5-Glassgsm

Cei de la glassgsm.ro sunt cei care te vor putea ajuta să schimbi cu succes sticla Samsungului tău. Ai ocazia de a te duce tu la sediul lor cu telefonul sau din contră să trimiți telefonul prin curier. În acest fel la final vei câștiga un telefon ca nou. Nu poți ști niciodată când telefonul tău poate avea un accident în urma căruia vei avea nevoie de o sticlă nouă.

Când intrați pe site aveți ocazia de a selecta anul în care a fost fabricat telefonul, iar mai apoi culoarea acestuia. Toate aceste lucruri îi vor ajuta pe cei de la glassgsm.ro să găsească sticla de care tu ai nevoie. De asemenea nu uita că ai nevoie de IMEI-ul telefonului pentru a putea plasa o comandă. În acest fel poți fi sigur că telefonul tău nu va fi încurcat cu altul și că în cel mai scurt timp vei primi telefonului reparat.

Prețul pentru o înlocuire sticla samsung a5 2016 este despre de ok la această firmă. Trebuie să țineți cont că în acest preț intră atât sticla cât și manopera. Tu nu trebuie să fi un expert pentru a putea avea un telefon reparat, tot ce ai de făcut este să apelezi la acest site. Din câteva click-uri comanda este făcută și în cel mai scurt timp ea va fi înapoi la tine. Nu uita să vizitezi site-ul pentru a descoperi gama completă de produse și servicii oferită de glassgsm.ro. În acest fel vei putea ști când poți apela la ei. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.