Ștrumfii adevărați văd „Ștrumpfii: Satul Pierdut” din 31 martie la cinema!

”                                                                                                                                       31 martie 2017

Dragă, StrumpfoJurnalul meu,

Ștrumfița și Băgăciosul m-au însoțit astăzi în cea mai frumoasă călătorie. Acum o săptămână îți spuneam că am descoperit un afiș misterios despre „Ștrumpfii: Satul Pierdut” ? Ei bine după cum spunea și afișul azi am mers la cel mai apropiat cinema. Off, dragă ȘtrumpfoJurnalule, parcă azi toți norii Ștrumfatici s-au adunat asupra noastră. 

După o seară în care m-am gândit doar cum arată Satul Pierdut Băgăciosul a intrat în camera mea fix când ațipisem. (Am uitat să îți spun, am convenit de seara să dormim la mine pentru a putea de dimineață să plecăm împreună la film.).

  • Ștrumfulițo, dormi?… Ștrumfulițo eu nu pot dormi… dacă Ștrumfii nu mai găsesc drumul spre casă? Dacă găsesc Sat plin de copii ale lui Gargamel? Dacă nu vor mai putea scăpa cu viață de ei? 
  • Băgăciosule du-te la somn, vei vedea în film ce se întâmplă. Eu nu am de unde să știu, mai ales că acum sunt atât de obosită. 
  • Bine, bine hai că te las… Totuși nu știi cine sunt creaturile ascunse după frunze?
  • Băgăciosuleeee!!!
  • Gata ies…

În sfârșit somn. BUUUMMMM! (Oarecum buimacă mă ridic din pat. Nici nu apuc să ridic picioarele căci piciorul meu stâng îl întâlnește pe cel drept și rezultă o căzătură de toată frumusețea. Piciorul mă doare, dar cu toate acestea ajung în living, locul din care s-a auzit bubuitura.)

  • Ce s-a mai întâmplat? În casa asta nu poate dormi nimeni? OMG (setul de porțelan al mamei șade atât de frumos pe jos făcut țăndări). Cum s-a întâmplat asta?
  • Ștrumpfița: Băgăciosul m-a înnebunit cu întrebările lui, imediat după ce l-am trimis la plimbare s-a auzit bubuitura.
  • Băgăciosul: Cum niciuna dintre voi nu a vrut să îmi spună ce vor păți ștrumfii am decis să văd primul trailer pe Intercom Film*, mai apoi însă nu am mai putut dormi așa că am căutat filmele vechi. În timp ce încercam să iau unul din DVD-uri întregul meu corp de ștrumpf s-a înclinat periculos formând un unghi de 30 grade. Acest lucru a făcut ca atât eu, cât și scaunul și setul să aterizăm pe podea, din păcate setul nu a mai rezistat loviturii și a decedat pe loc.
  • Bine că nu ai pățit nimic. Data viitoare fii mai atent.
  • Ștrumfița: Ce ai găsit și unde?
  • Am găsit o parte din „Ștrumpfii: Satul Pierdut” pe site-ul intercomfilm.ro. Uite haideți să vă arăt și vouă:

  • Ștrumfița: Doamne ce frumos este! Abia aștept să văd cum vor scăpea Ștrumpfii noștrii din Pădurea aceea blestemată. Off de ce nu se mai face o dată ora 14?
  • Băgăciosul: Plantele alea par mai periculoase decât Gargamel. Dacă îi vor mânca pe săracii ștrumfi? Uite, uite mai este un trailer official:

  • Ce ar fi să nu mai vorbiți de film și să vă odihniți? În câteva ore vom fi în sala de cinema văzând noile aventuri ale ștrumfilor. Alături de noi vor și multe alte persoane care vor să vadă acest film pentru întreaga familie.

Nu o să îți spun cum a fost filmul pentru că vreau să îl vezi și tu. În schimb trebuie să precizez că blestemele ștrumfești ne-au urmărit și acolo, dar asta este o altă poveste…”

În timpul real 31 martie 2017 nu a trecut încă, deci dacă nu ai făcut încă rezervare la „Ștrumpfii: Satul Pierdut” nu mai aștepta. Caută Cinema-urile de la tine din oraș și fă o rezervare! Ștrumpfii te așteaptă!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2017!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.