Bani pentru orice vrei cu ajutorul celor de la Telecredit.ro!

În urmă cu mai bine de 6 luni tocmai credeam că am scăpat de toate problemele. Ratele la bancă erau plătite, nu mai aveam facturi de plată și ne mai rămăseseră și niște bani în plus. Îmi aduc și acum aminte acea după-amiază, doar ce venisem de la facultate și pentru că nici tatăl meu nu mâncase am pus masa. Becul s-a aprins-stins de vreo 3 ori și apoi a rămas mort. Cu o privire pe geam am putut observat mașina de la electric la poarta noastră. Am rămas fără răsuflare, factura era plătită deci nici măcar un motiv pentru a rămâne fără lumină. Tatăl meu a fost cel care a ieșit afară, când s-a întors în casă era schimbat la față, nici nu aveam curaj să îl întreb ce s-a întâmplat. 

După ce s-a calmat mi-a zis că cineva a reclamat că proprietarul casei a murit și că noi nu avem acte. Trecuseră mai bine de  6 ani  de când bunica mea se stinsese din viață, acum însă se găsise cineva care să facă asta. Imediat tatăl meu a plecat cu toate actele la sediul central al celor de la electrica. Când s-a întors mi-a zis că trebuia să plătească peste 200 de Ron pentru rebranșare, mai simplu spus bănuții rămași în plus urmau să plece spre lumină. Cu toate acestea nu puteam sta pe întuneric, mai ales că eram în plină vară, iar mâncarea risca să se strice. 

Pentru că s-a plătit tot și actele erau în regulă, a doua zi am fost cuplați iar la lumină. Atunci a început dezastrul pentru noi. În urma declupării atât frigiderul cât și decodorul se arseseră. Degeaba am încercat să le spunem celor de la televiziune că decodorul nu s-a ars din vina noastră, trebuia să plătim o taxă specială pentru că îl aveam luat pe bază de contract. În total aveam nevoie cât mai repede de 1000Ron. Cine să îți dea un împrumut urgent?

  • Rudele? Nu era nici măcar una disponibilă să ne ajute. Una avusese botez, cealaltă se operase, iar cei mai mulți voiau să plece în concediu. Cum să îi obligi să îți dea banii lor?
  • Vecinii? Nici măcar unul nu are o pensie mai mare de 700Ron, de abia reușesc să trăiască, de unde să ne mai dea și nouă bani?

Eram dezamăgiți, o grămadă de bani strânși dispăruseră într-o singură zi și în plus ne mai trebuiau și alții. Salariul urma să vină într-o săptămână dar cine mai putea aștepta până atunci? Tocmai când renunțasem m-a căutat verișorul meu. Mi-a spus că el nu mă poate ajuta, dar știe un prieten de încredere care este dispus la orice oră să dea împrumuturi cu termen de rambursare 30 de zile și dobândă 0, mai ales că eram la prima colaborare.

Așa am ajuns să cunosc site-ul Telecredit.ro, stați nu închideți pagina, acest site este total deosebit față de alte site-uri care oferă împrumuturi. Pe noi ne-a ajutat foarte mult atunci, am împrumutat de la ei suma de 1100 Ron, am zis să mai fie și ceva bani în casă, și am returnat la final 1100Ron. Da, citiți bine nu am plătit nimic în plus pentru acest împrumut.

De ce am ales Telecredit.ro?

  • Pentru că vorbim de un credit dobândă 0. Acest lucru este valabil pentru primul împrumut. Tot de pe site am aflat că dacă vom vrea să luăm un nou împrumut urgent va trebui să plătim o dobândă de 1,2%/zi. De ce pe zi? Foarte simplu: Deoarece cei de la Telecredit.ro vă oferă și șansa de a returna banii înainte de terminarea celor 30 de zile, atunci veți plăti doar dobânda aferentă zilelor de împrumut. Vedeți mai jos o schemă cu cât ați avea de plătit dacă a doua oară ați împrumuta 1000 Ron de la ei, cu termen de rambursare în 30 zile. Puteți vedea că dacă suma este returnată mai repede și suma de plată este mai mică. Nu trebuie să vă luați obligatoriu după exemplul meu, voi puteți returna și la 17 zile, oricând aveți banii. 

Returnare în 10 zile:

1000Ron(suma împrumutată) + 1,2/100*10*1000Ron(dobânda)= 1000Ron + 120Ron= 1120Ron

Returnare în 20 zile:

1000Ron(suma împrumutată) + 1,2/100*20*1000Ron(dobânda)= 1000Ron + 240Ron= 1240Ron

Returnare în 30 zile:

1000Ron(suma împrumutată) + 1,2/100*30*1000Ron(dobânda)= 1000Ron + 360Ron= 1360Ron

  • Ne-a cucerit și faptul că nu cer foarte multe acte. Mai simplu spus am avut nevoie de : copie CI, un extras pe ultima lună și o dovadă de venit pentru anul trecut. Da, ați citit bine, doar de aceste acte am avut nevoie pentru ca al nostru credit online să fie aprobat.
  • Un alt motiv a fost faptul că ne notificau de aprobarea creditului atât prin SMS cât și prin e-mail. Cum aveam nevoie de un frigider nou am mers să vedem unde descoperim un frigider la un preț mai ok. SMS-ul a venit o dată cu descoperirea frigiderului potrivit. Chiar dacă nu îmi venea să cred, cam la 10-15 minute după primirea mesajului am verificat contul, iar bănuții erau acolo. În acest mod am plecat acasă veseli și cu un frigider nou-nouț.
  • Deoarece oferă posibilitatea de refinanțare a creditului în cazul în care la trecerea timpului limită nu am reușit să plătim împrumutul. Desigur pentru a face asta trebuie să îi anunțăm cu minim 3 zile înainte de termenul limită. Nu pot spune că este imposibil să pățești asta, mai ales că noi am apelat la un credit rapid online la doar o zi după ce ne bucurasem că am făcut ceva economii.
  • Pentru că te ajută dacă vrei să faci modificări împrumutului, desigur trebuie să îi contactezi cât mai repede. Există situații în care fie te-ai decis că ai nevoie de un împrumut urgent mai mare sau mai mic sau poate chiar te-ai răzgândit, ei bine atunci îi poți contacta liniștit pe cei de la telecredit.ro și ei îți vor veni în ajutor.
  • Desigur la fel de important este și faptul că cei de la Telecredit.ro oferă încă de la început toate informațiile cu privire la plata creditului. Dacă nu mă credeți intrați acum pe site-ul lor și faceți un test. 

Care sunt pașii care trebuie făcuți pentru a beneficia de un credit de la Telecredit.ro?

  1. Prima oară trebuie să solicitați un împrumut. Asta se face foarte ușor de pe site, folosind cele două săgeți de stânga-dreapta. În acest fel alegeți mai întâi suma pe care vreți să o primiți și mai apoi perioada de rambursare. Suma poate să fie între 100-2000Ron, iar perioada de rambursare maxim 30 zile.
  2. Trebuie să creezi un cont sau să te loghezi în contul deja existent. Acest pas este esențial pentru a putea primi creditul dorit.
  3. Mai trebuie să furnizezi și câteva informații despre tine stare civilă, contul în care urmează să fie trimiși banii, dar și datele existente pe buletin. Cei care sunt la al doilea sau la al n-lea credit deja nu mai trebuie să completeze.
  4. Apoi va trebui să trimiți către Telecredit copie după buletin, extras de cont pe luna precedentă și o dovadă a venitului pe anul trecut. 
  5. Acum cererea ta a ajuns la ei și în curând vei primi un SMS și un e-mail cu răspunsul.
  6. Dacă împrumutul a fost aprobat în cel mai scurt timp vei avea banii în cont pentru a-i putea folosi așa cum dorești.

După aceea când primești salariul sau când poți va trebui să returnezi banii celor de la Telecredit.ro. Dacă nu îi poți returna la termen contactează-i pentru a te ajuta cu o refinanțare a creditului. 

Acum este foarte ușor să împrumuți bani ori de câte ori ai nevoie. Telecredit.ro reprezintă cea mai bună soluție mai ales că nu trebuie să garantezi cu vreun imobil sau alte bunuri. Orice persoană poate lua credit atâta timp cât respectă următoarele condiții: 

– are peste 18 ani,

– are un venit constant, fie că vorbim de salariu sau pensie.

– deține un număr de telefon și o adresă de e-mail.

– are un cont bancar și un card.

Eu consider că aceste condiții nu sunt foarte greu de îndeplinit în zilele noastre și tocmai de aceea vă invit să îi cunoașteți pe cei de la Telecredit.ro. Nu se știe niciodată când avem nevoie de niște bani în plus, iar ei ne pot ajuta.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2017!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.