Ce faci atunci cand ai nevoie de reparatii termopane?

Desigur că fiecare dintre noi își dorește să se bucure de un confort deosebit în propria locuință. În ultimii ani a explodat moda tâmplăriei pvc, mai cunoscută sub numele generic de termopan, cea care îți asigură o etanșeitate cât mai perfectă. Dar ce faci atunci când după ceva timp observi că această etanșeitate dispare? Poți alege între a schimba tâmplăria cu una nouă sau să apelezi la o firmă de reparatii termopane, care să te ajute la recâștigarea confortului pierdut.

Prima variantă, cea a schimbării ușii sau ferestrei defecte, cu alta nouă, se dovedește a fi nu numai foarte costisitoare. Ea presupune și refacerea zugrăvelii din locuință, iar dacă afară este iarnă, această lucrare nu se poate face de calitate. Căci peretele fiind mereu în contact cu frigul din exterior nu va permite execuția unor lucrări calitative. Când ești nevoit să înlocuiești o parte din tâmplăria casei cel mai bine este să o faci când vremea este călduroasă.

Imagini pentru reparatii-termopane.net

Deci, după părerea mea, iarna dacă ai probleme cu ferestrele sau ușile, cel mai bine este să apelezi la o firmă de reparatii termopane și vei primi un ajutor rapid și foarte eficient. Totuși eu sunt de părere ca înainte de venirea iernii să faci un control temeinic, ca să nu ai probleme exact când gerul este mai aprig.

Chiar dacă ai luat toate măsurile pentru a intra în sezonul rece cu tâmplăria în stare perfectă în orice moment poate apărea, cum mi s-a întâmplat mie, ceva neprevăzut. Cu toate că am făcut verificarea astă toamnă, am avut surpriza ca un copil să îmi spargă geamul termopan. Cum nu știam nicio firmă cu obiectul de muncă axat pe reparația de termopane, am căutat pe google și am descoperit site-ul reparații-termopane.net.

Această firmă are echipe ce se deplasează pe teren de luni până sâmbătă între orele 10.00-20.00. În plus au un program callcenter prin nr. 021.499.38.06: L-V, 9:00 – 16:00 și un inginer de serviciu, pe care îl găsiți la nr. 0757.196.593. Cum afară era foarte frig eu am decis să folosesc butonul de programare de pe site.

Ce altceva mi-a plăcut la această firmă care se ocupă cu reparatii termopane?

Am fost surprinsă de promptitudinea celor de aici. Eu mă gândeam să înlocuiesc geamul cu orice tip de sticlă voi găsi. Dar surpriză, cei de la compania UltraPVC România mi-au asigurat exact același tip de sticlă termopan pe care îl aveam la toată tâmplăria casei. Surpriza a fost și mai mare atunci când navigând în secțiunea STICLA TERMOPAN am dat de calculatorul de preț sticlă termopan. Prin folosirea acestuia am aflat singură cât mă va costa înlocuirea geamului termopan spart. Și vă rog să mă credeți că la finalul lucrării ce mi-a fost făcută de o echipă formată din specialiști foarte buni, la prețul calculat nu am avut nimic de plătit în plus.

Imagini pentru reparatii-termopane.net

Dacă aveți și voi probleme cu tâmplăria termopan, soluția cea mai bună este să vă adresați unei firme de reparatii termopane pentru a le rezolva. Prin specialiștii lor vă vor ajuta să înlocuiți sticla termopan, să schimbați garnitura ce nu mai etanșează, să faceți reglajele de care tâmplăria voastră are nevoie.

Pentru toate acestea și pentru alte diverse servicii intrați și voi pe reparatii-termopane.net. Veți fi surprinși de câte puteți rezolva cu ajutorul lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.