De unde aflăm stirile zilei?

Salutare! Astăzi vreau să discutăm ceva foarte important, mai exact este vorba despre cum putem afla cele mai noi noutăți. Înainte existau ziarele, marea lor majoritatea lăsau pe prima pagină știrea zilei și continuau cu restul pe celelalte pagini. Acum toate știrile sunt disponibile online, cu toate acestea trebuie să știm să alegem site-urile de știri. Chiar zilele trecute văzusem materiale despre cum putem evita știrile false create doar pentru a atrage click-uri. În primul rând avem nevoie de un site care să ne ofere stirile zilei cum ar fi stireacalda.ro. Pe acest site avem ocazia de a descoperi cele mai noi știri atât din țară cât și din afară, toate acestea fiind reale și foarte bine documentate.

Pe ȘtireaCladă.ro veți putea descoperi cele mai noi știri, acestea sunt nefardate și redate în cea mai sinceră manieră de către redactori. Trebuie să aveți în vedere că pe acest site descoperiți părerile jurnaliștilor, deci dacă aveți ceva împotriva unei știri vă puteți expune punctul de vedere pe site. Atenție însă să folosiți un limbaj adecvat și argumente solide pentru a putea fi luați în considerare.De asemenea nu uitați să împărtășiți și cu cei dragi articolele citite.

Ce găsim la stirile zilei?

Mulțime adunată lângă biserica din Alexandria (Egipt) in care a avut loc atentatul cu bombă

Găsim toate știrile importante ce au avut grijă în ultimele zile. Printre subiecte se regăsesc și politică, economie, sport, IT, corupție și multe altele. Pentru a ajunge mult mai rapid la știrile dorite vă puteți folosi de categoriile disponibile pe site. De asemenea aveți și un buton de căutare dacă aveți câteva idei despre știrea pe care o căutați. La stirile zilei ultima oră veți putea descoperi cele mai noi știri. Acum dacă intrați pe site-ul lor veți putea afla mai multe despre un incident armat din California, mai multe despre atacatorul de la Stockholm, dar și multe altele. Aceste știri se schimbă imediat ce apare una nouă. 

De că optăm pentru ȘtireaCaldă.ro și nu pentru un ziar?

  1. Pentru că pe un astfel de site nu găsiți doar știrile din ultima zi, ci toate știrile încă de când site-ul a luat naștere. În acest fel puteți face comparație între diverse știri și evenimente.
  2. Deoarece pe un astfel de site aveți ocazia de a vă folosi de butonul de search pentru a ajunge mai repede la știrea dorită. Atunci când aveți un ziar în fața este puțin mai greu să ajungi la știrea dorită.
  3. Un alt motiv ar fi faptul că pe acest site știrile sunt actualizate sau adăugate în cel mai scurt timp. Un ziar însă poate prezenta publicului știrile noi deabia a doua zi dimineață. 

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care eu una prefer să citesc știri online. Nu este foarte greu să accesezi site-ul ȘtireaCaldă.ro cel puțin o singură dată pe zi pentru a fi la curent cu ultimele evenimente. Măcar pe aceste site pot fi sigură că nu voi fi amăgită de titlurile articolelor sau de textul acestora. Îmi place foarte mult faptul că acest site folosește surse atât pentru fotografiile folosite, cât și pentru informațiile pe care le preia de pe alte site-uri de știri. 

Voi ce părere aveți despre acest site?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.