De unde putem cumpara rochite pentru botez?

Salutare! Dragi mămici și dragi tătici astăzi vom dicuta despre cum ne pregătim pentru botezul micuței prințese. Așa cum sunt sigură că știți acest eveniment este foarte important atât pentru voi cât și pentru micuță. Chiar dacă ea acum nu înțelege foarte mult peste ani va dori să vadă poze de la botez. În acest mod va fi ca și când și-ar reaminti acele clipe. În ziua botezului ea va fi în centrul atenției tocmai de aceea trebuie să aibă cele mai frumoase hăinuțe. Desigur în funcție de zona în care are loc botezul se poate opta pentru mai multe rochite pentru botez. De ce spun asta? Pentru că în unele zone ale țării se consideră că micuța trebuie să aibă anumite haine când intră în Biserică, iar după Botez trebuie îmbrăcată cu haine noi. În funcție de venitul vostru puteți opta pentru două ținute noi sau doar pentru una singură. Pentru a face asta aveți însă nevoie de un site de pe care să puteți cumpăra rochițe. Eu vă recomand Deluxe Cards.

Rochita Botez Minodora

De ce să cumpărați rochite pentru botez de la Deluxe Cards?

Pentru că la ei veți descoperi foarte multe rochite pentru botez. Ei sunt cei care au cele mai bune prețuri pentru astfel de rochițe și în plus oferă toate detaliile pentru fiecare rochiță în parte. Sunt sigură că veți putea descoperi la ei pe site cel puțin o rochiță care să vă cucerească și în care să vă doriți să vă vedeți prințesa îmbrăcată. Pozele cu micuțele îmbrăcate în rochițe reușesc să îmi ajungă mereu la inimă. Vă invit la un exercițiu de imaginație, alegeți o rochiță, mai apoi imaginați-vă că în locul fetiței din imagine este fetița dumneavoastră.

Pe lângă faptul că cei de la Deluxe Cards oferă rochițe pentru fetițele ce urmează a fi botezate, ei pun la dispoziția părinților și rochițe pentru fetițele care vor participa la botez. În acest fel aveți ocazia de a le cumpăra celor mici rochițe perfecte pentru un botez. Vă puteți orienta după mărime pentru a fi siguri că rochița îi va veni prințesei voastre. 

Rochita Lorelei bleu

Nu este nimic mai frumos decât să îți vezi fetița îmbrăcată într-o rochiță de la Deluxe Cards. Aveți la dispoziție o gamă atât de variată de culori încât este aproape imposibil să nu găsiți ceva pe placul vostru. De asemenea de pe site-ul lor puteți achiziționa și diverse accesorii care să completeze ținuta micuței. Nu este foarte greu să faceți o comandă, vă puteți folosi de site-ul online sau să vizitați unul din magazinele lor fizice. Desigur în ultimul caz veți avea ocazia de a vedea cu ochii voștrii modelele, de a verifica dacă rochița i se potrivește celei mici și multe alte lucruri.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Deluxe Cards vă invit să le vizitați site-ul. De asemenea vă invit să vizitați și pagina cu magazinele lor, în acest fel veți putea vedea dacă în orașul vostru se găsește vreun magazin de al lor. Nu este foarte greu să găsiți rochia perfectă, tot ce aveți de făcut este să căutați Deluxe Cards.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.