La cine apelam pentru cazare in regim hotelier Bucuresti?

Atunci când pleci departe de casă, chiar dacă pentru câteva zile, ai nevoie de cazare. Sunt sigură că știți cât de greu este să apelezi la un hotel pentru o cazare de doar 24 de ori și în același timp să te și bucuri de un preț foarte bun. Pentru tine am pregătit acest articol și am decis că este cel mai bun moment să vorbesc despre cazare in regim hotelier Bucuresti.

Uptown29 Apartament in regim hotelier

Bucureștiul este capitala țării noastre și de foarte multe ori vei avea ocazia de a te trezi că trebuie să ajungi acolo. Eu una, de exemplu, trebuie să ajung în București pentru a participa la diverse întâlniri. De aproape fiecare dată însă nu am nevoie de cazare decât maxim o zi. Tocmai de aceea am putut observa cum hotelurile preferă să pună prețuri foarte mari pentru căzările de doar 24 ore. Uneori chiar și pentru cazările de două zile au prețuri mai mari, probabil dorind să atragă clienți care să petreacă mai mult timp la ei. Într-o perioadă ajunsesem să mă gândesc că mai bine renunț la aceste întâlniri, dar mai apoi un prieten foarte drag mi-a prezentat posibilitatea de a mă caza în regim hotelier.

 De ce este mai ok să apelăm la cazare in regim hotelier Bucuresti, decât să apelăm la un hotel?

  • Pentru că avem ocazia de a plăti mai puțini bani decât la hotel. Nu doar o dată m-am lovit de această situație.
  • Deoarece aveți ocazia de a vă simți ca acasă. Vorbim de posibilitatea de a închiria apartamente și garsoniere în regim hotelier. Va fi ca și când am avea o cameră de hotel, dar cu mai multe beneficii.
  • Lucrul care m-a atras cel mai mult la cazare in regim hotelier Bucuresti, a fost faptul că aveam acces la o bucătărie. Asta însemna că pe perioada cazării puteam să gătesc orice îmi doream. Sincer mă săturasem de mâncarea foarte scumpă de la restaurante și voiam să mănânc ceva creat de mine. Uptown38 Garsoniera in regim hotelier
  • Tot în acest caz ne putem bucura de aceleași servicii ca la hotel, mai exact predarea camerelor se face până în ora 12:00, iar primirea lor după ora 12:00. Desigur puteți lua legătura cu cei de la cazare dacă vreți să mai întârziați cu predarea sau să primiți camera mai devreme. Nu vă va costa foarte mult, deci eu zic că este ok.
  • Un alt beneficiu adus de cazare in regim hotelier Bucuresti este faptul că veți avea de ales dintre mai multe locații. În acest fel o puteți alege pe cea mai aproape de locul în care veți lucra sau pe cea care are în apropiere un mijloc de transport ce are stație lângă locația dorită.

Acum nu mai trebuie să apelați la hotel pentru o simplă vizită în București. Desigur eu aș opta pentru cazare în regim hotelier chiar și în cazul în care aș merge cu familia în vacanță. Nimeni nu va sta să se uite câte persoane intră în cameră sau chestii de acest gen. Nu mai ezitați să vă faceți viața mai ușoară.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.