O bijuterie perfecta pentru zeci de ținute!

Mereu am iubit bijuteriile. Cum le-ai putea rezista? Fie că ne vine să credem sau nu bijuteriile sunt cele care completează o ținută, cele care îi oferă rafinament. O ținută fără bijuterii este o ținută care foarte rar iese în evidență. În plus cui nu i-ar plăcea să aibă un lănțișor la gât, o brățară la mână, o pereche de cercei în urechi sau un frumos inel pe deget? Înainte preferam să cumpăr seturi bijuterii, acum însă după ce am întâlnit magazinele Splend’or lucrurile s-au schimbat. Am învățat că și o simplă bijuterie poate face ravagii și poate transforma complet o ținută.

În Craiova găsim două magazine Splend’or, unul este în Electroputere Parc Craiova, iar cel de al doilea în Mercur Shopping Center. Nu este foarte greu să dai de ele, tot ce ai de făcut este să te uiți după sigla lor și după frumoasele ceasuri din vitrine, au și bijuterii dar sunt sigură că ceasurile vor ieși primele în evidență.

electroputeremall.ro/
                                                                                                                electroputeremall.ro/

Splend’or este locul perfect pentru achiziționarea celor mai frumoase accesorii pentru ținutele noastre. De asemenea este locul pe care trebuie să îl vizitezi dacă vrei să faci un cadou unei persoane dragi. Fie că vorbim de femei sau de bărbați produsele Splend’or sunt cel mai potrivit cadou. Totuși haideți să lăsăm bărbații de o parte și să vorbim despre cadourile potrivite pentru femei. Aici avem o gamă mai variată: inele, cercei, pandantive, lanțuri toate acestea realizate fie din argint fie din aur.

Nu știu dacă știați, dar cei de la Splend’or au o întreagă categorie de bijuterii Majorica. Pentru cei care nu știu Majorica este numele unor perle foarte speciale realizate pe Insula Mallorca din Spania. Aceste perle sunt realizate manual și dacă ne referim la culoare, luciu și irizație sunt identice cu perlele veritabile. Toate aceste lucruri fac ca bijuteriile realizate cu perle Majorica să fie adevărate comori.

Care este bijuteria mea preferată din colecția Majorica?

Nu este foarte ușor să aleg o singură bijuterie, dacă ar fi după mine le-aș lua pe toate doar pentru a le putea schimba de fiecare dată între ele. Cel mai mult însă îmi place acest lănțișor:

Coliere Majorica Sabi 13076.01.2.000

Acest lănțișor m-a cucerit prin simplitatea și eleganța sa. Micuța perlă reușește să completeze perfect lănțișorul și să creeze o bijuterie specială. Am observat că există și cercei creați special pentru acest lănțișor. Cu toate acestea eu consider că alături de el ar merge orice pereche de cercei, cu condiția ca aceștia trebuie să fie din argint și să conțină o perlă Majorica. Îmi place lănțișorul pentru că poate fi foarte ușor asortat la diverse ținute, mai jos sunt doar câteva din ținutele pe care eu le-aș crea:

Puteți observa cât de ușor lănțișorul se potrivește la aproape orice ținută, nu trebuie să ținem cont de culoare. Numai în cazul unei ținute sport nu am putea apela la acest lănțișor, în rest eu cred că se va potrivi de minune cu ținuta noastră. Desigur eu vă recomand o ținută ușor decoltată pentru a atrage atenția asupra lanțului.

Nu uitați că este foarte ușor să comandați bijuteriile iubite, mai ales că aveți două posibilități:

  • O vizită în unul din magazinele Splend’orpoate fi vorba de un magazin de la voi din localitate sau de un magazin dintr-un oraș prin care aveți trecere. Toate magazinele lor sunt în diverse centre comerciale și pot fi cu ușurință găsite. 
  • Dacă nu aveți magazin Splend’or la voi în oraș puteți comanda online de pe site-ul bb-shop.ro. Aici aveți ocazia de a descoperi toate bijuteriile create și vândute de cei de la Splendor. 

Acum aveți ocazia de a cumpăra bijuterii ieftine de o calitate foarte bună. Prețurile bijuteriilor Splend’or încep de la 20Ron, deci cu siguranță veți găsi ceva care să potrivească cu bugetul vostru.

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2017
**Colaje realizate de mine cu bijuterii de pe bb-shop.ro și produse de pe yoshop.com

 

16 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.