Unde poți mânca în Craiova la prețuri foarte mici?

De câte ori nu ați ajuns în oraș ca mai apoi să vă dați seama că stomacul vostru vrea mâncare? Ei bine eu am pățit-o de mai multe ori și spre rușinea mea am rezolvat problema cu tot felul de produse fast-food. În urmă cu aproximativ două săptămâni am aflat de Fanion Catering, mai exact vorbim despre un restaurant cu autoservire Craiova. Spre deosebire de fast-food-uri aici avem ocazia de a descoperi mâncare gătită și sinceră să fiu prețurile mi se par foarte mici.

Pentru cei care nu îi cunosc trebuie să precizez că locația este disponibilă în Centrul Vechi al Craiovei. Pe deasupra ei au un site special creat pentru acest restaurant. Acolo aveți ocazia de a vedea meniurile pentru fiecare zi, dar și produsele de la autoservire. Mai simplu aveți ocazia de a cumpăra meniul zilei sau să vă creați propriul vostru meniu. În ambele ocazii vă veți putea bucura de cele mai bune prețuri, de exemplu un meniu este maxim 13Ron.

Dar haideți să vă povestesc de meniul care a reușit să mă cucerească: Este vorba de meniul numărul 2 de joi. De ce l-am ales?

  • Pentru că am auzit că ciorba rădăuțeană este foarte bună, puteți vedea și voi mai sus că arată destul de bine. 
  • Șnițel de porc cu piure. Oare există persoane care să nu iubească felul acesta de mâncare? Modul în care piureul se îmbină cu carnea de porc este bestial.
  • Salată de roșii. Deja a venit primăvara și roșiile la noi în casă nu prea sunt lipsite de pe masă. Masa are un alt gust atunci când o asociezi cu o astfel de salată.
  • Desert, cred că aceasta este partea mea preferată. Am văzut din imagini clătite, trebuie să recunosc că le iubesc și dacă ar fi după mine tot meniul ar cuprinde doar clătite, cu toate acestea organismul are nevoie și de mâncare.

Acest meniu pe mine una m-a cucerit, nu mi se pare foarte greu și în plus poate fi mâncat repede. Voi ce părere aveți despre această cantina craiova? Ați încercat până acum meniurile lor?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.