Ce poti castiga daca apelezi la cabinetlichidator.ro!

Viața noastră este un amestec de reușite și eșecuri. Cu toții sperăm să avem parte, pe timpul în care o trăim, de foarte multe realizări și cât mai puține deziluzii. Chiar dacă ne naștem cu o anumită soartă, ceea ce ni se întâmplă în viață depinde de opțiunile pe care le facem fiecare dintre noi. Îmi aduc aminte de o bună prietenă a mea ce reușise să dezvolte o afacere de succes. Totul mergea ca pe roate, dar la un moment dat am auzit-o că a intrat pe un site cabinetlichidator.ro pentru a găsi un ajutor specializat în insolvența firmelor.

Văzând că mă uit foarte mirată la ea, a început să îmi explice acțiunea sa. Mi-a zis că firma sa se află în stare iminentă de insolvență și pentru a putea reduce pagubele s-a văzut nevoită să caute un partener specializat în acest domeniu. Totul a început în momentul în care a încheiat o relație comercială cu o firmă aflată în insolvență. Fără a ști, de starea firmei respective, a virat către aceasta o sumă considerabilă, în avans, pentru derularea unui contract. Impactul acestei acțiuni a adus-o în neputința plătirii datoriilor către parteneri și în ultimul timp chiar pentru salariați.

Așa am aflat și eu de existența unui Cabinet Lichidator Monea Mihaela, cu o bogată experiență în domeniul insolvenței obținută după peste 10 ani de practică. Această firmă este apreciată nu numai de clienții săi, ci și de ANAF datorită recuperării, într-un procent ridicat, a creanțelor. Datorită acestui fapt este o firmă ce apare la Agenția Națională de Administrare Fiscală pe lista lichidatorilor agreați.

Cu ce vă ajută cabinetlichidator.ro?

Atunci când ești în impas cu firma ta poți scăpa de un larg suport pentru a-ți rezolva problemele financiare din partea Cabinet Lichidator Mihaela Monea. În principal acest cabinet vă poate ajuta în servicii complete pe patru mari direcții:

  1. Vă oferă atât consultanță, cât și reprezentare în procedura insolvenței, dar și a reorganizării, lichidării, în cazul unei fuziuni sau divizări.
  2. Pe timpul insolvenței vă oferă servicii de contabilitate și vă poate reprezenta în administrarea afacerii.
  3. Beneficiind de parteneriatul cu Simconta Accounting puteți beneficia de de expertizarea contabilă a afaceriii tale dar și de evaluarea patrimoniului.
  4. Acelașii parteneriat cu Simconta Accouting ajută Cabinet Lichidator să vă ofere pe timpul insolvenței servicii complete de resurse umane, calculul și evidența salariilor. 

Toate aceste servicii vă pot fi oferite datorită echipei de specialiști, din diverse domenii de activitate, ce vă pot ajuta în lichidarea firmei sau asigura un management de criză. Voi veți putea beneficia de o calitate foarte bună a serviciilor de contabilitate și a celor judiciare oferite. De aici puteți primi consultanță cu privire la procedurile ce trebuie respectate la lichidarea firmei, închiderea firmei, reorganizarea judiciară, administrator judiciar, lichidare asociații și fundații, radiere firme.

Prietenei mele i s-au oferit două posibilități de a acționa și anume: intrarea firmei în insolvență sau suspendarea activității firmei. Suspendarea activității firmei i s-a părut mai eficientă pentru bugetul său, dar oferindu-i și mai mult timp.

Faceți și voi o vizită pe cabinetlichidator.ro unde veți descoperi multe sfaturi privind situațiile de criză a afacerii voastre, dar și cei mai buni specialiști ce vă pot da o mână de ajutor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.