Maurer Imobiliare – ”Punem împreună cărămidă peste cărămidă, zâmbet lângă zâmbet”

Maurer Imobiliare este o firmă de renume care de mai bine de 11 ani aduce zâmbetul pe fețele românilor care și-au găsit cu ajutorul lor un loc pe care să îl poată numi acasă. Câți dintre noi nu ne căutăm o casă doar a noastră? Câți dintre noi nu ne-am dori să locuim într-un complex rezidențial? Sincer eu una aș prefera să locuiesc într-un astfel de complex pentru a ști că am casa mea, că nu stau la nimeni cu chirie. În plus complexele realizate de Maurer Imobiliare sunt plasate în puncte cheie ale orașului, au aproape grădinițe, parcuri, devenind astfel cel mai bun loc pentru a-ți lua o casă.

”Punem împreună cărămidă peste cărămidă, zâmbet lângă zâmbet” (Oana Păun, director de marketing la Maurer Imobiliare) fără să vreau am rămas atrasă de această propoziție. Am găsit-o în unul din articolele de pe site-ul celor de la Maurer Imobiliare. Nu am putut să nu remarc cât de mult accent pun pe sentimente, cât de importanți sunt clienții pentru ei. Cei de la Maurer au în spate o vechime, nu vorbim doar sde experiența câștigată de a lungul timpului ci și de zâmbetele celor care au reușit să își găsească prin ei o casă.

Maurer Imobiliare a devenit partener platinum al galei Forbes 100!

Revista de business Forbes a împlinit zilele trecute 100 de ani de la prima ediție. Cu această ocazie cei de la Maurer Imobiliare au decis să susțină excelența și valorile în antreprenoriat. Mai exact așa cum vă puteți da seama și din titlu ei au devenit parteneri platinum ai acestei gale. Cei de la Maurer Imobiliare au reușit să își prezinte serviciile și proiectele celor peste 600 de antreprenori prezenți la Gala Forbes 100. Mai mult decât atât antreprenorii prezenți la acest eveniment au putut afla mai multe informații despre planurile de investiții imobiliare.

De ce au făcut asta? Pentru că într-o astfel de lume trebuie să apreciezi excelența, iar 100 de ani de activitate sunt ceva. În plus cei de la Maurer Imobiliare au planuri foarte mari pentru următorii ani. Ei își doresc, și sunt sigură că o să și reușească, să devină cunoscuți atât pe plan național cât și internațional. În plus i-a atras faptul că această revistă se axează foarte mult pe prezent și viitor, faptul că ajută atât de multe persoane care au nevoie să afle mai multe despre business.

Ce planuri de viitor au cei de la Maurer Imobiliare?

Mai întâi haideți să vă spun puțin despre Maurer Imobiliare, mai exact vorbim de o firmă care și-a început activitatea în 2006. În acest moment există 3 complexe rezidențiale realizate de cei de la Maurer Imobiliare în orașele Cluj, Brașov și Sibiu.

În acest moment firma lucrează la alte 3 proiecte mari în orașele Brașov, Constanța și Târgul-Mureș. Vom discuta din nou de complexe rezidențiale realizate cu grijă și atenție. Vom vorbi despre proiecte în care s-a pus mult suflet. Anul 2017 fiind pentru ei un an foarte important, vorbim despre crearea unei comunități mai mari de oameni fericiți. Eu sunt sigură că toate acestea vor da randament, mai ales că în cazul celorlalte complexe realizate de Maurer Imobiliare o mare parte din apartamentele și garsonierele puse la dispoziție s-au vândut încă din faza de proiect.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.