Online poți găsi batoane proteice!

Deja a venit primăvara. Săptămâna trecută am fost la mare și pentru prima dată în viața mea kilogramele în plus m-au făcut să mă simt prost. Nu sunt foarte grasă, dar totuși atunci când vreau să port un costum de baie kilogramele în plus se văd. Astfel după ce m-am întors de la Mamaia am decis că este cel mai bine să slăbesc. Cum nu se pune problema luării unor pastile și cum știu că am o problemă cu mâncatul am decis să optez pentru batoane proteice. Aceste batoane sunt foarte utile pentru că pot fi luate la orice oră în geantă. Anul acesta am avut ocazia de a descoperii batoane proteice Planteea și sinceră să fiu m-au făcut curioasă.

Batoane proteice ciocolata neagra/alba 12x31g - GERLINEA

Decât să mănânc toate tâmpeniile parcă mai ușor mănânc un baton proteic. Acesta are mai multe beneficii printre care se numără și faptul că îmi ține de foame. Nici nu vrea să mă gândesc cum ar fi să încep să consum batoane și să mănâncă la fel de rău ca până acum. Mă tentează să testez un baton proteic capsuni, chiar sunt foarte curioasă cum este gustul și dacă își face efectul.

Planteea.ro este site-ul care îți oferă batoane proteice!

O perioadă foarte lungă de timp am căutat informatii despre batoane proteice. Nu știu de ce, dar la început mă gândeam că acestea pot înlocui un stil de viață sănătos. Pe planteea.ro am aflat însă că trebuie să am în continuare grijă la stilul de viață. Aceste batoane neînlocuind o masă normală ele având însă rolul de a reduce pofta de mâncare.

Batoane proteice alune Powerplay 3x35g - ISOSTAR

Asta înseamnă că pot ține alături de mine oricând un baton proteic capsuni. Astfel atunci când am poftă de mâncare pot consuma un astfel de baton. Pe mine asta mă avantajează mai ales că uneori ajung să muncesc și până la ora trei dimineața. 

Am ales site-ul celor de la planteea.ro deoarece la ei am reușit să găsesc cea mai mare gamă de batoane proteice. În plus mi-a plăcut că nu s-au axat doar pe batoane proteice doar de la o firmă ci au adus și alte firme. Acum sunt foarte sigură că aici voi găsi cel puțin un baton proteic pe placul meu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.