Top 4 cele mai vandute fotolii cu masaj de pe masatto.ro

 

Beneficiile oferite de fotoliile cu masaj sunt cunoscute acum de toata lumea. Indiferent ca optezi pentru propriul fotoliu, pentru un masaj la mall sau in orice alta institutie in care sunt instalate, iti doresti ca acesta sa aiba efectul scontat.

Mai ales atunci cand te hotarasti sa investesti in propriul fotoliu, trebuie sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere. Cum faci asta? Gasesti mai departe cateva dintre motivele pentru care fotoliile cu masaj de pe masatto.ro reprezinta intotdeauna o alegere potrivita, precum si un top care include cele mai vandute fotolii cu masaj de la ora actuala.

Fotoliile cu masaj de la masatto.ro – mereu o alegere potrivita

Masatto a reusit sa ridice standardul industriei la un nivel superior, stabilind un prag nou de performanta prin promovarea liniei de fotolii cu masaj marca Rokol si iRest. Gamele promovate cuprind fotolii cu diverse programe si caracteristici, fiind disponibile la preturi competitive.

Dintre cele mai vandute fotolii cu masaj pe care le ofera acest furnizor, se remarca in mod deosebit urmatoarele modele:

  1. ROKOL 8900L PREMIUM DELUXE 4D – este un fotoliu cu masaj foarte complex, fabricat dupa o tehnologie inovatoare de ultima generatie. Acesta permite masarea celor 12 meridiane ale corpului, lucru necesar pentru o circulatie sanguina imbunatatita. In acelasi timp, modelul Rokol mentionat favorizeaza o functionare armonioasa a intregului organism. Acest lucru este necesar pentru a mentine un echilibru optim in corp, scazand riscul de imbolnavire.

 

  1. ROKOL 7908L PREMIUM DELUXE 3 D – versiunea lansata in 2017 vine insotita de o multitudine de beneficii. Modelul este net superior celor mai multe fotolii de pe piata, iar asta se datoreaza tehnologiei 3D pe care o foloseste. Acesta este unul dintre cele mai cautate fotolii de masaj ce reuseste sa efectueze masaje precise si calitative, care actioneaza in mod deosebit asupra zonei umerilor, a gatului, a zonei cervicale, a taliei si sezutului. Pe langa efectele de durata oferite, acesta iti ofera posibilitatea sa experimentezi o senzatie de relaxare si confort memorabila.

  1. ROKOL 7912L HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCaLZIRe – daca experimentezi deseori dureri lombare, de umeri, gat sau ai muschilor fesieri, aceasta model de fotoliu de masaj reuseste sa iti calmeze toate aceste zone, aducand experienta persoanala de masaj la un nivel cu totul diferit. Ti se potriveste acest fotoliu daca doresti sa optezi pentru unul care sa te ajute sa economisesti si spatiu.

  1. IrEST SL A39 ROBOSTIC CU INCALZIRE – acesta dispune de un sistem inteligent de scanare, are un design modern si este potrivit atat pentru cei care locuiesc la casa, cat si pentru cei care stau in apartament. Face parte dintr-o gama profesionala de fotolii cu masaj, fiind ideal pentru orice categorie de varsta. Daca vrei ca intreaga ta familiei sa beneficieze de masaje cu efecte indelungate, acest model este cel mai potrivit.

 

Fiecare dintre modelele de mai sus sunt disponibile in diverse culori. Detalii legate de dimensiuni, functionalitate, date tehnice si alte specificatii, gasesti pe site-ul masatto.ro. Rokol si iRest sunt doi dintre cei mai renumiti producatori de fotolii cu masaj de la ora actuala la nivel mondial. Toate produsele au certificare internationala de calitate si prezinta o rezistenta deosebita. Acum ca dispui de lista cu cele mai vandute fotolii cu masaj, ramane la alegerea ta care dintre acestea este cel mai potrivit pentru tine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.