Unde gasim cazare in regim hotelier?

De câte ori ne deplasăm într-o altă localitate ne gândim că nu vom avea un confort  așa cum ne-am obișnuit. Cel pe care ni l-am creat în propria noastră locuință. Cu toate că numărul spațiilor de cazare au crescut prin apariția de hoteluri, moteluri etc., nu a crescut și siguranța unui confort sporit. De multe ori ne lovim de faptul că ne luăm un loc într-un hotel de trei, patru stele, iar când ne cazăm dăm peste niște condiții mizerabile. Acesta este principalul motiv pentru care eu prefer cazare in regim  hotelier.

O astfel de cazare este mult mai convenabilă pentru mine din mai multe aspecte ce voi încerca să vi le spun și vouă. În acest fel scap de foarte multe formalități ce le presupune cazarea într-un hotel. Eu îmi pot alege locuința în zona ce în care am cel mai mult de umblat în București. Un alt criteriu ar fi o zonă care să cuprindă cele mai interesante puncte turistice, ce aș dori să le vizitez în timpul liber.

Am constatat că o astfel de cazare în regim hotelier în București a devenit o realitate și o normalitate pentru grupurile de turiști. Mai mult am întâlnit foarte mulți oameni de afaceri ce au profitat să își ia familia într-o minivacanță. Astfel pe perioada încheierii unor contracte, nu mai stau departe de familie și scapă de stresul ce ți-l dă singurătatea. Pentru mine, cea care a descoperit o asemenea cazare datorită unui grup de prieteni, este super-ok chiar și în deplasările de una singură.

Pe lângă poziționarea, mai mult decât avantajoasă despre care am spus, m-a atras prețul superconvenabil. Îmi aleg mereu un spațiu, bineînțeles într-o garsonieră,  ce beneficiază de toate dotările și cu un design deosebit într-un stil modern. Eleganța și dotările din aceste garsoniere nu le-am găsit în nici un hotel pe care l-am frecventat. În aceste spații complet mobilate am beneficiat mereu de servicii complementare cum sunt prosoapele curate, internetul, televizorul, frigiderul. Mereu am grijă ca să aleg o garsonieră cu o bucătărie dotată cu tot ce îmi trebuie pentru a-mi pregăti singură mâncărurile mele preferate.

Ce firma imi asigura cazare in regim hotelier?

Ca toată lumea și mie îmi place să fac călătorii, iar pentru a ajunge în București nu ratez nici un motiv bun. Că este vorba de un meci de handbal, de un concert sau de un festival, oricare din ele îmi asigură imboldul de a revizita frumoasa noastră capitală. Așa că intru pe apartamente-regimhotelier.ro și îmi fac o rezervare cât mai aproape de locul în care are loc evenimentul respectiv. Această firmă îmi asigură cazare in regim hotelier în toate zonele din București, fiindu-mi foarte ușor să mă deplasez.

Atunci când închiriez o garsonieră într-un astfel de regim mă voi bucura de mai multă intimitate decât la un hotel. De regulă în jurul hotelurilor există și mulți ochi cărora nu le scapă nimic. Într-o garsonieră aflată într-un loc de locuințe așa ceva nu e posibil.

Cel mai important în a mă caza în regim hotelier este și prețul mult mai scăzut. Iar perioada pentru care voi închiria garsoniera este hotărâtă doar de mine. Într-o asemenea cazare veți descoperi și voi liniștea, confortul sporit, precum și faptul că vă veți simți ca în propria voastră casă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.