4 greseli in alegerea pantofilor pentru birou

 

Ce poate fi mai atragatoare decat imaginea femeii aranjate, intr-o tinuta office, care inspira putere, respect si eleganta?Tinuta afisata in cadrul unui mediu profesional este foarte importanta si trebuie sa fie aleasa cu mare grija pentru a oglindi o imagine potrivita, care sa inspire seriozitate, bun gust, dar care sa ofere si confortul necesar pentru a-ti desfasura cu succes intreaga activitate.

Iti doresti sa emani toate aceste calitati cand mergi la birou? Desi poate parea foarte dificil, nu este greu sa te imbraci corespunzator, cu toate ca multe dintre femei o fac gresit. Cel mai important este sa alegi o pereche de pantofi dama care sa se potriveasca tinutei tale. Si cum poti face acest lucru cu succes? Vezi in continuare care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti in alegerea pantofilor pentru birou, astfel incat sa te bucuri de o tinuta impecabila in urmatoarea ta zi de munca.

  1. Tocuri foarte inalte

Trebuie sa intelegi ca o zi la birou nu este ca o plimbare prin parc in timpul libersi impune purtarea unor  pantofi adecvati. Cea mai mare greseala pe care o fac femeile e sa exagereze in privinta tocurilor.

In cele mai multe cazuri, pentru a oferi un plus de feminitate si pentru a creste cu cativa centimetri inaltimea, se opteaza pentru tocuri foarte inalte. La serviciu, acest lucru nu va oferi decat durere si chin.

Avand in vedere ca acesti pantofi vor fi purtati timp de cateva ore bune si, evident, mai multe zile pe saptamana, incearca sa te orientezi catre cei care au tocuri medii, in care piciorul se va simti confortabil si in care, la finalul programului,te vei simti la fel de energica.

  1. Mai multe culori 

E important sa ai o pereche de pantofi care sa iasa in evidenta, insa e si mai important sa iesi in evidenta intr-un mod cat se poate de placut si nu intr-unul agresiv. De ce spun acest lucru? Foarte multe tinere fac greseli in privinta culorilor pantofilor. E firesc sa nu se opteze doar pentru culori neutre sau nude, ci si spre altele mai atractive, precum roz pal, rosu sau bleumarin, insa niciodata nu trebuie sa se aleaga o pereche de pantofi care sa aiba mai multe culoricare obosesc privirea.

Deci, evitati aceasta greseala!

  1. Un model prea incarcat

Excesul de accesorii nu este indicat in cazul unei perechi de pantofi destinata unei tinute office. Asta nu inseamna ca o pereche de pantofi cu accesorii nu este potrivita, dar cu siguranta nu trebuie sa fie una prea incarcata.

  1. Design casual sau sport

Nu in ultimul rand, o alta greseala pe care nu trebuie sa o faci atunci cand alegi o pereche de pantofi  dedicata biroului este sa asortezi unei tinute office pantofii casual sau, mai rau, pantofii sport. Vei lasa o impresie de lipsa de seriozitate, aspect total nedorit intr-un mediu profesional.

Cand vorbim de o tinuta office aducem in discutie o camasa, o fusta eleganta, iar la acestea nu se poate asorta decat o pereche de pantofi pe masura.

Prin urmare, atunci cand se doreste alegerea unor pantofi pentru birou va trebuie sa se acorde o atentie deosebita tuturor acestor aspecte prezentate anterior, ceea ce va avea ca rezultat atragerea privirilor de admiratie din partea tuturor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.