5 lucruri cool de facut alaturi de femeia iubita ta!

Salutare! Astăzi vreau să discutăm despre cadouri foarte frumoase ce pot fi făcute femeilor din viața noastră. Înainte de a lua o decizie însă vă sfătuiesc să vă gândiți și ce gen de femeie este ceea căreia vreți să îi faceți o astfel de surpriză. De exemplu foarte multe femei încă cred că dacă intră într-un salon precum Masaj Club își vor călca pe mândrie, tocmai de aceea există șansa ca ele să se supere.

  •  Aruncă zarul

Pentru acest joc vei avea nevoie de o foaie de hârtie și de un zar. Pe foaia de hârtie veți scrie la diverse numere acțiuni pe care partenerul este obligat să le facă dacă îi pică acel număr. Acest joc este perfect în special atunci când vreți să petreceți câteva minute sexy împreună. Stabiliți de comun acord provocările și mai apoi puneți-le în aplicare. Dacă aveți o imaginație bogată acest joc va fi perfect și vă veți dori să mai repetați experiența.

  • Priviri senzuale

Plănuiți o vacanță într-o destinație aleasă la nimereală. Atunci când sunteți aproape de cameră încercați să priviți direct în ochii partenerei pentru mai multe secunde. Mai apoi imaginați-vă că s-a dezbrăcat, creierul vostru va face restul și îi va transmite senzațiile. În acest fel vă veți putea bucura de o zi de neuitat. Dacă sunteți mai îndrăneți puteți apela la gesturi tandre, ferite oarecum de ochii celor din jur.

  • O vizită la Masaj Club

masaj erotic

În 2017 masajul erotic nu ar trebui să mai fie ceva ieșit din comun. Lumea s-a schimbat și peste tot pe internet avem ocazia de a afla despre beneficiile aduse de masajul erotic. Trebuie să recunoaștem că foarte multe persoane apelează la saloanele de masaj erotic pentru a se bucura de câteva minute de răsfâț.

Chiar dacă Masaj Club este mai mult vizitat de către bărbați, nu sunt excluse nici ședințele pentru cupluri. În acest fel cei doi parteneri au ocazia de a se bucura de clipe spectaculoase. Mai mult decât atât ei au ocazia de a învăța diverse mișcări pe care mai apoi le pot pune în aplicare. 

Corpul nostru ascunde atât de multe secrete, iar cei care au făcut cursuri de masaj erotic au avut ocazia de a învăța diverse puncte ale corpului nostru care o dată atinse trimit către creier senzații speciale. Să nu uităm că un astfel de masaj erotic poate reaprinde pasiunea în aproape orice cuplu.

  • Adevăr sau provocare

Știu că poate părea un joc pentru copii, dar dacă implicați sexul totul se poate schimba. Gândiți-vă cam ce provocări i-ați putea da partenerei. Nici în cazul în care ea alege mereu adevăr nu vă veți plictisi. Există atâtea întrebări intime care pot condimenta seara, iar mai apoi nimic nu vă oprește să puneți totul în aplicare.

  • Pregătiții surprize în vacanță

Dacă veți sta pe perioada vacanței la hotel, încercați să vorbiți cu recepționerul, puteți să îi ziceți că vreți să cereți de soție și să îl întrebați cum vă poate ajuta pentru a crea o atmosferă cât mai încântătoare. În acest fel ea se va simți de fiecare dată apreciată și iubită. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.