Atunci cand durerea este prea mare apeleaza la servicii funerare Bucuresti

Zilele trecute am avut ocazia de a vedea cea mai traumatizantă scenă din viața mea. Mă aflam la spitalul din orașul meu pentru o simplă radiografie la dinți când o mămică a trecut pe lângă mine. Atunci când s-a atins de mine aproape a căzut pe jos, eu rămăsesem fără cuvinte, chiar dacă inițial voiam să mă iau de ea. Țin și acum minte că a mai mers maxim 10 pași și în fața intrării de la urgențe s-a prăbușit. De la urgențe deja ieșise o asitentă ca să o conducă pe un scaun. Am aflat de la persoanele în vârstă că tocmai ce își pierduse fetița de 4 anișori, făcuse și o criză de nervi așa că o duseseră la etajul 1 într-o cameră. Cu toate acestea ea a cuborât din nou în fața urgenței, locul în care își văzuse ultima oară micuța.

Tot de la doamnele strânse acolo am reușit să aflu că doamna își creștea singură fetița și că tot ea urma să îi facă înmormântarea. Nu îmi puteam imagina cum acea doamnă putea trece peste durere și să se ocupe și de toate obiceiurile care trebuie făcute la o înmormântare. Apoi am auzit-o cum vorbea cu sora ei, ajunsă de urgență la spital, îi spunea că va apela la servicii funerare Bucuresti pentru că ea nu mai are nici o putere.

Până în acel moment nu mă gândisem nici măcar o clipă de ce persoanele aleg să apeleze la astfel de firme. Atunci în acel moment mi-am dat seama că uneori durerea este prea mare, că uneori despărțirea de cel drag poate fi prea dureroasă. Mi-am dat seama că doamna aceea vrea să își petreacă următoarele ore cu fetița ei fără a sta cu grija înmormântării, că vrea să își ia adio de la ea în cel mai frumos mod. 

De ce sa apelezi la servicii funerare Bucuresti, de ce sa apelezi la Funerare Alexandru?

Pentru că în acest fel vei putea lăsa toate detaliile care țin de înmormântare pe seama unor specialiști. Pentru că în acele momente ultimul lucru la care îți stă mintea este cum să faci astfel încât toți să fie mulțumiți. Eu îți recomand să nu te mai uiți la ce spune lumea și să faci ce îți dictează inima. În final tu ești cel care a pierdut pe cineva drag, tu vei ști pentru cât timp durerea se va cuibări în inima ta și nu va mai vrea să te lase în pace.

sala pregatire decedati

Vreau să cred că în zilele noastre nu mai este o rușine să apelezi la o astfel de firmă ci din contră este un fel de binecuvântare. Acum nu mai trebuie nici să îți faci griji cu privire la banii pe care va trebui să îi plătești pentru că firma Funerare Alexandru oferă pachete care mai de care mai avantajoase. Cei de la firmă sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru ca în cel mai scurt timp de la aflarea tragicei vești să se poată începe pregătirile. 

Nu știu ce s-a întâmplat cu mămica respectivă, pentru că am plecat. Un lucru este cert nu voi putea uita niciodată durerea din ochii ei și cât de mult și-a dorit să petreacă cât mai mult timp cu copila sa. prețuiți fiecare minut, moartea nu anunță înainte de a veni!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.