Cumparaturile merg ceas pe Ceasmania

Ceasmania este cel mai functional magazin virtual de ceasuri de mana din Romania, desi are pe stoc mii de produse pentru barbati, femei si copii, accesorii ceasuri si bijuterii. Orice client este de acord ca in magazinul amintit cumparaturile merg ceas.

 Punctele forte ce au dus la cresterea vanzarilor de ceasuri sunt urmatoarele:

-disponibilitatea personalului

-produse de calitate si numeroase in stoc. Chiar si cel mai exigent comparator isi gaseste un ceas pe plac

-organizarea impecabila a site-ului, usurarea cautarilor prin filtre care ofera rezultatul dorit

-fidelizarea clientilor prin bonusuri si reduceri.

-respectarea dreptului de a deschide coletul la primire si de retur, in cazul in care ceasul este deteriorate sau cumparatorul nu mai doreste produsul.

 Miile de ceasuri  aflate la vanzare provin de la 46  producatori de marca. De exemplu, producatorul Viceroy este reprezentat de cele 86 de produse, dintre care 36 sunt ceasuri dama.

Ceasurile de mana Viceroy sunt foarte frumoase, de calitate si accesibile ca pret. Pentru orientarea mai rapida a clientului, ceasurile sunt ordonate in ordinea crescatoare a pretului.

Cel mai ieftin ceas de dama de la producatorul amintit costa 375 de lei, iar cel mai scump 1257.

Viceroy prefera nuanta piersica a cadranului, ceea ce ofera o nota dulce, diafana ceasurilor. Ceasul Dama VICEROY Fashion Casual 47808-95 respecta parametrii tehnici ai ceasurilor de mana vandute pe Ceasmania, adica rezistenta la apa, mecanismul quartz, carcasa din otel inoxidabil, ceea ce-i asigura capacitatea antioxidanta si pastrarea frumusetii un timp indelungat, afisajul complet data, 24h, ora, minute, secunde, ziua saptamanii, nota personala fiind data de jocul de culori: maro-negru-auriu si de aspectul sidefat.

La fel de remarcabil este un ceas guess  avand in vedere ca brandul este preferatul vedetelor internationale si a fost cel care inovat productia de ceasuri, spargand tiparele clasice si introducand designul revolutionar si combinatiile de culori indraznete.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.