Infomunca.ro – locuri de munca pentru cei interesati de domeniul office

Sunt o multime de persoane care cauta joburi in Bucuresti sau in alte orase mari, orase in care oportunitatile de angajare sunt mult mai multe.
Cei care cauta locuri de munca obisnuiesc sa intre pe site-urile de profil pentru a vedea ce locuri de munca mai apar. Un astfel de site e Infomunca.ro. Aici vei gasi cu usurinta joburi in Timisoara, Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Oradea, Constanta, etc. Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe site, sa selectezi domeniul care te intereseaza si sa aplici la job-urile care crezi ca ti s-ar potrivi.
In cele ce urmeaza vreau sa-ti vorbesc putin despre cateva locuri de munca din domeniul office la care poti aplica pe acest site.
Daca esti in cautarea unor joburi in Cluj, de exemplu, cei de la Infomunca.ro sunt in cautarea unui Junior Recruiter pentru o companie cu sediul in Cluj-Napoca. Jobul presupune contactarea telefonica si prin intermediul e-mailului a candidatilor pentru diverse job-uri, introducerea datelor in bazele de date si intocmirea documentelor necesare. Din moment ce e un job pentru incepatori, nu ai nevoie de experienta. Insa, trebuie sa fii o persoana serioasa, responsabila si sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu.
Tot pentru domeniul office este scos la concurs si un job de Junior Account Manager, tot in Cluj. Atributiile jobului sunt: promovarea serviciilor firmei, relationarea cu clientii, atragerea noilor clienti si diversificara portofoliului companiei. Daca vrei un astfel de loc de munca, trebuie sa fii din orasul Cluj-Napoca, sa cunosti limba engleza la nivel de conversatie si sa fii o persoana dinamica.
Acestea sunt doar doua exemple de locuri de munca din domeniul office. Ele sunt in Cluj-Napoca, dar pe site vei gasi mai multe dintr-o multime de orase. Totodata, domeniile pentru care poti aplica sunt si ele diverse: finante, inginerie, institutii/profesii liberale, IT Telecom, Marketing, muncitori tehnicieni, office, sanatate, servicii si vanzari. In functie de nivelul de cariera pe care il ai (incepator, intermediar, senior si executiv) iti poti gasi job-ul ideal. Aplica acum pe Infomunca.ro si incepe cariera cu dreptul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.