www.allkids.ro magazinul tuturor mamicilor

Suntem tineri, frumoși, sănătoși și ne dorim ca tot așa să fie și copii noștri. Noi, toate fetele, visăm mereu la momentul în care vom da viață propriului copil. Din momentul căsătoriei deja începem să pregătim camera pentru viitorul bebe. Ne dorim ca atunci când vine pe lume să nu ducă lipsă de nimic, să se poată bucura de tot confortul pe care i-l dă propria lui cameră. Cum și eu sunt fată, fiți sigure că nu fac excepție și am aceleași vise ca și voi. Doar că eu, atunci când mă voi căsători, voi intra pe  www.allkids.ro  și voi alege ce este mai bun pentru bebe.

Starea de spirit a viitorului tău copil depinde extraordinar de mult de starea de bine ce i-o poți asigura, de dragostea ce le-o transmite ambii părinți pe parcursul creșterii sale. Creșterea unui copil necesită participarea ambilor părinți, căci supravegherea tânărului vlăstar nu se poate întrerupe niciodată.Nu întrerupeți comunicarea cu copii voștri, spuneți-le cât de mult puteți că îi iubiți, chiar și atunci când vă produc necazuri.

Thumb

Eu, chiar dacă nu se întrevede o căsătorie la orizont, mă gândesc la cum va arăta camera micuțului, micuței mele. La începutul vieții lor se știe că bebelușii dorm foarte mult, așa că am nevoie de un pătuț care să îi ofere un somn liniștitor, odihnitor și care să îl protejeze atunci când lipsesc de lângă el. Mai mult pătuțul în care vreau să îmi cresc copilul trebuie să îi asigure confort prin dimensiunea lui, prin materialul din care este realizat, dar și o saltea de foarte bună calitate.

Pe acest site destinat tuturor copiilor am găsit și lenjerii potrivite unui somn liniștit, confecționate din bumbac pentru a nu favoriza transpirația și implicit bolile pulmonare, dar împiedicând și alergiile. Încântată am fost și de modelele interesante ale balansoarelor. Cel mai mult timp l-am acordat diverselor tipuri pe cărucioare ce ne sunt necesare plimbării micuților noștri. Modele pe placul oricărei mămici, dar și pentru toate buzunarele. Noi trebuie doar să știm ce buget avem la dispoziție și să ne raportăm prețul la calitatea căruciorului respectiv.

Micul bebe are nevoie și de multe jucării care să-l înveselească în timpul șederii lui în pătuț. Pe acest site jucăriile  le găsiți pentru toate vârstele copiilor voștri. Voi trebuie să fiți atente  în achiziționa jucării care stimulează auditiv și vizual copii sugari, acele jucării ce nu pot fi înghițite de cei mititei și jucării interactive pentru dezvoltarea deprinderilor și psihicului celor mai mărișori.

Thumb

După o perioadă mai scurtă sau mai lungă un bebe începe să meargă. În acest moment el are nevoie de produse ce îl pot ajuta să facă primii pași fără a cădea pe jos. Încă nu m-am decis care dintre cele două produse, premergător sau antepremergător,  existente în piață este mai folositor, mai sigur și mai util.

Ești o proaspătă mămică? Ești în așteptarea unui copil ce îl aștepți cu nerăbdare? Intră și tu pe www.allkids.ro și vei putea găsi toată gama de produse ce ți le dorești pentru a-l crește sănătos. Tot de aici vei primi și cele mai profesioniste sfaturi în achiziționarea celor mai propice produse pentru cei mici. Gama produselor este atât de diversificată că veți putea găsi, în mod sigur, ceea ce vă interesează.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.