Grup Servicii Pentroliere

Salutare! Articolul de astăzi are menirea de a vă prezenta un antreprenor de succes de la noi din țară. Numele lui este Gabriel Comanescu și este foarte cunoscut la noi în țară. Pentru cei care nu știau el lucrează la CEO Grup Servicii Petroliere GSP și încearcă să câștige cât mai multe contracte atât cu firme din țară cât și din afară. Domeniul în care îți desfășoară activitatea este cel al serviciilor petroliere. Gabriel Valentin Comanescu ne învață că totul este posibil dacă ai încredere în visele sale. El a dat dovadă de a lungul timpului de putere de caractere și de inventivitate. 

Nu este ușor să deții și să conduci spre succes un Grup Servicii Pentroliere, dar nu este nici imposibil. Trebuie însă foarte multă muncă și dedicație, trebuie mereu căutate alte posibilități pentru a mări afacerea. Dacă ne uităm la portofoliul celor de la GSP ne putem da seama că această afacere este în floare și că are toate șansele să crească în viitorul apropiat.

De ce ne interesează Gabriel Valentin Comanescu?

Fotografia postată de Grup Servicii Petroliere (GSP Offshore).

Pentru că el este o dovadă clară că din antreprenoriat se pot câștiga bani. La noi în țară tot mai puține persoane pun accent pe visele tinerilor, pe ideile acestora și tocmai de aceea eu aș vrea să vă arăt oamenii care pornind de la o simplă idee au ajuns să dețină afaceri de milioane. Gabriel Comanescu este o astfel de persoană, el este cel care face tot posibilul pentru ca Grup Servicii Pentroliere să câștige mai mulți bani și să prindă cât mai multe proiecte. 

El nu a încetat niciodată să viseze, el privește mereu spre viitor atunci când i-a o decizie și tocmai de aceea eu cred că are succes. Domeniul serviciilor petroliere este unul foarte căutat, un domeniu în care există investiții destul de une dacă vii cu un plan de afaceri solid. GSP este o dovadă clară că se poate și mai bine, o dovadă că munca este mereu răsplătită mai ales dacă este făcută cu cap. Voi ce idei de afaceri aveți în cap? Știați de existența lui Gabriel Valentin Comanescu și de faptul că este un antreprenor de succes?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.