O surpriză specială pentru persoana iubită

Odată în viaţă întâlneşti acel om special care te va face să zâmbeşti indiferent de situaţie, care îţi va aduce fericirea în suflet chiar şi în cel mai sumbru moment şi care va ştii să te iubească indiferent de greşelile făcute. Ei bine eu am întâlnit acel om şi se apropia ziua sa de naştere iar eu nu ştiam ce cadou să îi ofer. Ştiam că este extrem de pasionat de zeii greceşti, de templele de acolo dar şi de legendele ce oferă acestui tărâm o aura mistică. Astfel că mi-a venit o ideea aproape genială: să îi ofer o vacanţă în Grecia. Acum mai există o singură problema, banii. Aveam ceva pus deoparte dar îmi doream să primesc şi servicii de calitate dacă plăteam aceşti bani dar şi să nu fie un loc cu preţuri extravagante, astfel că am început să caut diverse oferte. Așa am găsit agenţia Tui şi ne-am decis să facem excursie in grecia prin tui travel  de pomină.

Deşi nu mă decisesem asupra destinaţiei iar timpul mă presa, site-ul tui-travelcenter.ro m-a ajutat cu aceste oferte last minute grecia, oferte ce mă scoteau din panica ce mă cuprinsese. Astfel am găsit o super cazare grecia şi în sfârşit am decis destinaţia. Corfu grecia era locul perfect pentru noi,peisajele erau dumnezeieşti iar dorinţa de a revedea plajă m-a cuprins. De asemenea îmi doream să văd fenomenul Meteora astfel că am ales şi o călătorie până acolo înainte de plecare.

Deoarece costurile nu au fost extraordinar de mari şi mi-au rămas ceva bănuţi m-am gândit totuşi să am răsfăţ şi pe mine cu o călătorie, iar locul meu de vis era Turcia. Astfel am găsit un site cu atractii turistice Antalya şi cam ce metode de răsfăţ poţi găsii acolo. Am fost pur şi simplu vrăjită aşa că nu am stat pe gânduri şi am plătit o excursie în Turcia. Logodnicul meu a fost foarte entuziasmat de cadoul sau iar oferta last minute grecia a  fost impecabilă, chiar nu am întâmpinat probleme la cazare grecia. Astfel corfu grecia a devenit unul dintre locurile la care ne-am dori să revenim iar tui este agenţia la care v-om apela de acum încolo.

Astfel datorită tui românia şi  a wall-street.ro  visurile noastre au fost implininte iar vacanţă a fost una de neuitat. Dacă doriţi să aveţi şi dumneavoastră o excursie de neuitat la preţuri acceptabile şi cu servicii serioase va invit să vizitaţi cele două site-uri şi să vă croiţi drumul spre meleaguri magice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.