Un buchet de orhidee pentru o persoana speciala

În viaţă vine momentul acela în care întâlneşti marea iubire, sufletul pereche , totul merge bine şi apoi normal, urmează momentul unic din viaţă şi anume căsătoria. Staţi liniştiţi nu este vorba despre mine, eu am ajuns la peste 20 de ani şi încă locuiesc cu ai mei şi sunt inconjorata de pisici, câini şi alte animale care mişună prin jurul meu, niciunul nu este încă îndeajuns de convins să facă pasul cel mare, nu am habar de ce.. În fine, să revenim la subiect. Curând este nuntă prietenei mele, cadoul deja l-am cumpărat doar că vreau să îi iau şi un buchet de flori care să o surprindă.  Ca orice om singur m-am gândit la început, normal, la trandafiri. Toată lumea cumpără trandafiri nu? Ei sunt simbolul pasiunii, puterii,  iubirii dar apoi mi-am amintit că prietena mea nu este aşa. Ultima oară când a vrut să fie pasională a încălţat nişte pantofi cu toc de 20 şi aproape a muşcat din scară şi nu doar dintr-o treaptă a scării ci din 10 şi credeţi-mă nu erau mai mult de 15 trepte până la apartament. Deci m-am gândit apoi la crini… mmm ..virtute, elegantă frumos dar nu.. ea nu este elegantă când după fiecare cină arată ca un soldat târât prin noroi, deci nu, nici asta. Şi până la urmă am ales să cumpăr orhidee şi am găsit un uimitor aranjament floral cu orhidee pe floria.ro.

Buchet de 9 orhidee dendrobium albe

Înainte să  cumpăr un buchet orhidee m-am decis să aleg un pret orhidee avantajos pentru că aceste flori sunt foarte scumpe şi nu voiam să dau mai mult pe orhidee decât pe cadou. Astfel aici puteţi găsi orhidee pret avantajos şi în diferite colori şi aranjamente. Bineînţeles că pret orhidee diferă în funcţie de fiecare buchet orhidee.

Am ales un buchet de culoare alb ce semnifică inocenţa, puritatea ( cam astea o caracterizează). Bine am vrut să le iau pe cele de culoare mov dar ştiam că el reprezintă luxul, măreţia iar după nunta asta nu cred că va mai avea bani de chirie, nu mai vorbim de lux..poveşti. În fine până la urmă nu am vrut să creadă că sunt arogantă şi am luat un superb buchet orhidee pret acceptabil.

Buchet de 21 orhidee dendrobium albe

Dacă doreşti să faci un cadou special unei persoane din viaţa ta atunci daruieste o orhidee unică, aleasă pentru sufletul fiecăruia. Eu aşa am făcut şi toţi au fost fericiţi, iar eu am putut să rămân din nou în singurătate gândindu-mă dacă să îmi fac şi eu un buchet din asta cadou şi să scriu pe felicitare un mesaj romantic ( ei îl oferă gratuit la comandă), poate aşa nu mă mai întreabă mama când mă căsătoresc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.