De ce am inceput sa folosesc o perie indreptat parul?

Deoarece femeile doresc intotdeauna sa arate uimitor pentru persoana de langa ele iar modalitatile sunt destul de extinse as dori sa va prezint si povestea mea despre cum am reusit sa-mi salvez parul de la distrugere. Deoarece inca din adolescenta utilizam placa de par si mai apoi tot felul de produse pentru crestere si intretinere, parul meu incepuse deja sa arate groaznic iar orice remediu folosit parca imi facea situatia si mai grea. Astfel am inceput sa caut inlocuitor pentru placa de par deoarece aceasta era principalul vinovat si am descoperit o perie indreptat parul si deoarece nu eram foarte sigura de calitatile ei am incercat sa caut cat mai multe informatii despre aceasta si cam ce diferente sunt intre o perie de indreptat si o placa de indreptat.

In primul rand m-a interesant felul in care fiecare protejeaza parul de la ardere. Placa chiar daca este una din ceramica  tinde sa iti arda parul chiar daca temperatura este una joasa pe cand peria de indreptat functioneaza pe principiul ionilor negativi ceea ce face arderea imposibila si pe langa asta are un sistem anti burn ce protejeaza atat mana cat si corpul de la ardere. Pe langa protectie am dorit sa stiu ce alte beneficii aduc fiecare dintre ele si nu am poutut sa nu observ ca ofera un par drept. In afara de  lucrurile pe care le face in general o placa de par, peria de indreptat calmeaza firele rebele, ofera parului un luciu uimior si creeaza un finish neted si stralucitor. Pe langa asta peria de par poate fi folosita pe orice tip de par si indiferent de lungimea acestuia, spre deosebire de placa de par care trebuie aleasa si folosita in functie de aceste caracteristici deci, pe scurt, trebuie sa pierzi timp in plus pentru a o utiliza iar rezultatele pot fi ingrozitoare precum in cazul meu.

Dupa aceste verificari  consider ca peria de indreptat merita atentia mea si sansa de a fi folosita. Aceasta este perfecta pentru a-ti aranja parul si a fi cocheta fara a plati mai apoi pretul enorm de a te trezi cu parul distrus. Astfel dupa ce i-am acordat o sansa si am facut cateva tratamente parul meu arata dinnou viu si stralucitor plus ca in ultimul timp a inceput sa creasca ceea ce nu se mai intampla de ceva timp. Pot spune ca placa de par a fost una dintre cele mai bune alegeri facute vreodata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.