Mini ghid despre cum sa porti o geanta cu stil

 

Cred ca ne-am saturat cu totii sa vedem femei care nu stiu absolut deloc sa isi poarte feminitatea. Si la pachet cu asta vine din pacate si o neinspirata etalare a accesoriilor, precum geanta. Sa stii ca aceasta nu are scopul doar de depozitare a diverselor lucruri pe care trebuie sa le ai la tine. Nu este nici sac, nici o chestie pretioasa pe care sa o ascunzi bine la subtrat.

Iata un mic ghid de bun simt al modului in care o femeie ar trebui sa poarte o geanta:

  • Potriveste geanta cu pricina la tinuta pe care o ai. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie aceeasi culoare ca si tinuta. Nu se mai poarta nici macar acel clasic concept de potrivire cu pantofii pe care ii porti. Dar, alege cu bun gust. Nu, verdele tipator la o tinuta multicolora nu prea merge.

  • Sunt atat de multe posete dama. Ai de unde alege asa ca nu te rezuma la stilul negru. Mai ales cand nu merge absolut deloc cu ceea ce porti. Geanta neagra nu merge la orice asa cum obisnuiesc sa spuna unele. Si nu, nu este o culoare, ci o non-culoare. Ofera-i respectul cuvenit si asorteaz-o sau nu, dar poart-o daca ti se potriveste.

 

  • Fii gratioasa. Asa cum omul sfinteste locul, femeia ofera valoare a ceea ce poarta. De regula se aplica si invers, intr-o armonie de stil si culoare. Asadar, fii gratioasa, adopta o atitudine corecta in functie de ceea ce etalezi si doresti sa transmiti.

 

  • Nu exista poseta de mall sau de mers la piata. De fapt exista, diversa, in functie de stilul pe care il adopti la haine. Dar nu te gandi ca trebuie sa mergi dupa tine cu o traistuta, cu o sacosa plasticata si sa o porti precum o poseta. Iar la mall, draga mea, geanta cu sclipici nu inseamna nimic, poate doar ca nu ai gusturi.

 

  • Nu in ultimul rand, se poarta ce ti se potriveste. Pentru ca tocmai de aici pleaca marea problema a unora, de a nu alege ce este bine si potrivit pentru stilul propriu. Fuga dupa trenduri te face sa te ratacesti intr-o poveste din care nu prea faci parte. Asa ca o geanta pe care o vezi in vitrina trebuie sa o cumperi doar daca ai cum si la ce o sa porti. Nu ma intelege gresit, ce vezi in magazine te poate inspira, dar trebuie sa adaptezi si la ceea ce de regula porti.

Poate ca cel mai bine spus, o femeie trebuie sa fie naturala, sa fie exact ea si nu altcineva. Chiar si cand porti o geanta si esti mandra de achizitia facuta, asta nu inseamna ca trebuie sa o etalezi intr-un mod exagerat. Acest accesoriu a devenit o unealta destul de puternica in ultimii ani. Poti transmite atat de mult cand o alegi pe cea care te flateaza si iti completeaza tinuta. Nu fa din asta un circ.

Aparent un lucru banal, sa alegi si sa porti o geanta este de fapt o lectie de stil, de feminitate si de gratie. Sau nu, dupa caz.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.