Accesorii feminine la un alt nivel –ce sunt sutienele bralette sau de ce ai prefera lantul de picior

 

Se stie ca femeile sunt sofisticate panain maduva oaselor, asa ca toate trendurile ce apar tin cont de asta. Pentru ele nu este de ajuns un sutien confortabil sau un accesoriu la gat; isi doresc mai mult, sa iasa in evidenta, sa aiba un look inedit de fiecare data. Asa ca industria de accesorii s-a dezvoltat atat de mult incat a ajuns la un cu totul alt nivel.

Accesorii in trend

Cu siguranta am auzit cu totii despre sutienele bralette. Sau cel putin le-am observat, tot mai des, la numeroase tinute. A se nota ca sunt usor la vedere, intentionat a fi observate si totusi, intreaga situatie este definita de decenta. In linii mari, se definesc ca fiind sutienele cu puternic accent pe forma si stilul bretelelor; cusaturi minimaliste, detalii precum dantela si nu numai, curele stranse ce realizeaza un contur senzual al bustului sunt doar cateva din detaliile ce pot defini aceste piese de lenjerie intima.

Un puternic trend pe piata actuala, sutienele bralette sunt favorite in colectii ale marilor case de moda, ale brandurilor precum Victoria’s Secrets. Asa ca se intelege de unde si gradul mare de popularitate. Cu toate acestea, sunt piese confortabile si atragatoare, deci de dorit in mod justificabil pana la urma.

Cu mai putin accent pe partea tehnica de genul numarul cupei, un sutien de acest gen este de preferat pentru ca are o nota de confort si pentru ca desigur este mai mult un accesoriu. Ofera un design spectaculos si rezultatul este o tinuta care intoarce priviri. Desigur, trebuie si sa potrivesti un astfel de sutien cu o camasa sau un top care pune in valoare purtarea unui bralette.

Lanturile pentru picior, chiar si cele clasice insa supradimensionate sunt de preferat si ele in lista de accesorii in trend. Orice zona o poti lasa la vedere, expusa estetic, si se poate imbunatati prin prezenta unui lant. Spre exemplu, ca o noutate, lanturile pentru spatele gol sunt o mare senzatie. Desigur, acestea se preteaza a fi purtate la rochii sau topuri care au spatele gol.

Astfel de lanturi au menirea de a oferi un plus de stralucire si un contur senzual pentru partile feminine. Poti descoperi asadar ca iti pui mai bine in valoare picioarele cu un lant atasat acestei zone, cand porti fusta, rochie sau pantaloni scurti. Poti fi senzatie pe plaja cand alegi un astfel de accesoriu ce iti contureaza bustul. In orice caz, lanturile de acest gen suntdeja populare. Vedetele internationale sunt trend setters pentru acestea, Rihanna si Miley Cyrus fiind doar doua dintre cele care au aparut purtand astfel de lanturi.

Scurta concluzie

Mereu surprinzatoare, accesoriile sunt mereu cu o noua etapa in materie de stil. De data aceasta se pare ca stilul mai indraznet este pus in lumina. Asta face ca accesorizarea sa fie o provocare pentru ca se pot combina in tinute la care pare ca pana acum nu ne-am fi gandit. Cine ar fi spus ca un lant de picior poate fi atat de complex?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.