Huse huawei p9 lite

De curand m-am hotarat sa imi schimb telefonul, un samsung de mult depasit pe care il utilizam de aproape trei ani si care m-a surprins prin rezistenta sa la lovituri, cazaturi, ‚’’innecuri’’ si alte catastrofe naturale, dar desi era destul de rezistent nici nu prea aveai cum sa il protejezi deoarece era foarte greu sa gasesti huse pentru acest telefon. Astfel m-am decis sa imi achizitionez un huawei p9 lite  deoarece parea sa promita multe si doream sa mai schimb clasicul android si sa mai probez si alte tipuri de telefoane. Telefonul a ajuns destul de repede, sistemul de operare era interesant, aplicatiile erau usor de utilizat totul era perfect. Asta pana cand m-am decis ca de aceasta data sa nu ma mai bazez pe calitatea produsului ci sa incerc sa il protejez cat mai bine posibil astfel ca am inceput sa caut huse huawei p9 lite care sa aiba un pret accesibil dar si calitate pentru a nu fi nevoita sa cumpar cate una lunar.

 Astfel pana la apus am descoperit site-ul stifler.ro, un site minunat ce ofera huse si accesorii pentru gadgetul nostru preferat si anume telefonul. De asemenea preturile sunt accesibile oricui iar calitatea este una ridicata, deci produsele sunt perfecte pentru orice tip de cumparator. La scurt timp dupa ce am analizat site-ul m-am axat numai pe husele si accesoriile destinate telefonului meu si desi nu erau foarte multe modele disponibile fiecare avea farmecul sau si ma punea pe ganduri.

 Pot spune ca mi-au trebuit cateva ore bune de somn si o cafea destul de tare pentru a relua cautarea si a ma decide asupra unei huse huawei p9 lite. In sfarsit dupa cateva ore m-am decis asupra unei huse din aluminiu, modelul fiind de tip mirror , adica cea mai buna optiune pentru orice posesoare a acestui telefon deoarece sa stie deja ca noua, reprezentatelor sexului frumos, ne place la nebunie sa ne admiram si sa ne asiguram ca machiajul este in acelasi loc unde l-am lasat.

 Astfel dupa ce am reusit sa imi aleg o husa potrivita mie si nevoilor mele, am decis sa achizitonez si cateva folii pentru  protectia ecranului, v-am explicat mai sus ca sunt cea mai neindemanatica persoana din lume, astfel incat sa ma asigur ca telefonul meu este in siguranta. Dupa ce am ales si folia de protectie a venit timpul sa amplasez comanda, iar apoi sa ma asez confortabil si sa imi astept produsele. Eram fericita deoarece pentru prima data de cand faceam cuparaturi online aveam ocazia de a returna produsul in cazul in care nu era ceea ce imi doream. De asemenea am fost multumita de rapiditatea firmei de curierat deoarece, conform informatiei de pe site, produsul a sosit exact la distanta de doua zile de la plasarea comenzii.

 In acest fel am reusit sa ma bucur de produsele achizitionate rapid si sigur, iar telefonul meu a devenit cel mai iubit gadget pe care l-am detinut pana acum. In sfarsit pot sa imi verific machiajul inainte de fiecare poza si toate acestea datorita site-ului stifler.ro .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.