Motive serioase pentru care iti vei dori o masina de spalat vase

O masina de spalat vase parea un vis in trecut. Acum este o prezenta destul de frecventa in bucatariile noastre, indiferent daca este vorba de o casa sau un apartament. Industria pe aceasta nisa s-a dezvoltat atat de mult, incat chiar si cand spatiul nu iti permite, exista variante slim.

Ai motive serioase pentru care ti-ai dori un electrocasnic de aceasta clasa. Iata si care sunt acestea:

1.       Salvezi timp. Pana la urma cel mai important aspect este ca nu te obosesti. Cred ca am trecut de ceva timp de mitul femeii care sta in bucatarie asa ca, fie si raportat la barbate, timpul petrecut la spalat vesela nu este tocmai placut sau de dorit.

 

2.       Salvezi energie, ba chiar si apa. Cel putin sa faci un consum rezonabil si sa fie justificat. Asta pentru ca in tot timpul cat tu ai spala vase, apa curgand se prea poate sa folosesti mai mult decat ii trebuie unei masini la un ciclu de spalare. Pe sistemul dusului, apa consumata este mai putina. Deci, o investitie care merita si din acest punct de vedere.

 

3.       Spalare eficienta. Nimic nu se compara cu eficacitatea unei masini fata de forta proprie si manuala. Daca alegi spre exemplu o masina de spalat vase Whirlpool sau orice alta marca, fii sigur ca puterea acesteia va fi una remarcata. Desigur, trebuie sa tii cont si de folosirea electrocasnicului la functia potrivita: spalare intensa unde e cazul, cu prespalare la vasele foarte murdare. Mai mult decat atat, exista si programe eco, cele care promit sa ofere un echilibru perfect intre consum si rezultatul oferit dupa spalare. Deci, esti castigat din toate punctele de vedere.

 

4.       Adio microbi. Nu trebuie sa fii un impatimit al curateniei sau un obsedat al acesteia. Pur si simplu, asa cum este si normal si sanatos, pretentia de a avea vase curate inseamna si nevoia de a indeparta toti microbii. Gandeste-te ca din graba nu vei clati foarte bine vasele. Un scenariu de acest gen se repeta de fiecare data cand te grabesti. Asa ca, mai bine alegi o masina de spalat vase. Iti asiguri ca un ciclu de spalare a vaselor, cat si a tacamurilor, indeplineste misiunea de igienizare cu succes. Ba mai mult, exista detergenti speciali si pentru sticla, asa ca paharele, spre exemplu, vor fi curate ca lacrima si stralucitoare. Asta sa faci tu inseamna mai mult timp pierdut. Corect?

Masinile de spalat sunt incorporabile, astfel ca ar trebui sa gandesti foarte bine unde ii este locul. Odata ales, nu mai ramane decat sa iti stabilesti bugetul si tipul de masina. Cat despre buget, depinde de functiile pe care le include masina de spalat vase. Asadar, poate fi intre o mie si 2 mii de lei, poate chiar peste. Daca vorbim de cea mai inalta clasa, o masina de spalat vase de marca Whirlpool merita: include tehnologia al saselea simt, are si garantie, este silentioasa, deci ce sa iti mai doresti?

Iti imaginezi deja cum va completa asta bucataria ta? Cu siguranta va arata minunat!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.