6 cadouri perfecte pentru Craciun

De când în orașul nostru primăria a început să pună instalațiile de iarnă, gândul meu stă numai la Crăciun. Anul acesta vreau să le fac rudelor și prietenilor cele mai frumoase cadouri și nu oricum, ci cu ajutorul unui site pe care l-am descoperit recent. Numele lui este 3gifts.ro și are cele mai frumoase și mai nebănuite cadouri. Nu vă gândiți la cadourile ălea simple gen un bibelou, ci la cadouri care se potrivesc cu personalitatea fiecărui destinatar. Mai exact vorbim de cadouri ce pot fi personalizate și care vor aduce un zâmbet pe fața celor care le vor primi.

1. APARAT SEMIPROFESIONAL PENTRU VATA DE ZAHAR

Dacă aș putea să îmi fac un cadou păi atunci acesta ar fi cel mai potrivit. Iubesc vata pe băț și sinceră să fiu de multe ori îmi este greu să merg până în parc doar pentru ea. Tocmai de aceea cred că un astfel de dispozitiv ar fi cu adevărat potrivit pentru mine. Deasemenea el este perfect pentru cuplurile care au copii, știți cât de scumpă este vata pe băț, mai ales când trebuie să cumperi pentru 4-5 persoane? Vă zic eu că în doar 10 luni scoateți banii pe un  astfel de aparat și asta dacă ne limităm doar la o vată pe băț/lună. Desigur astfel de aparate nu sunt bune pentru o afacere, ci doar pentru a vă îndulci serile.

2. CANA TERMOSENSIBILA ROSIE PERSONALIZATA

Vrei să o ceri în căsătorie și nu știi cum? Acum ai ocazia de a achiziționa o cană roșie, care în momentul în care se încălzește, torni ceva cald în ea, dezvăluie un mesaj ascuns. Desigur mesajul poate fi oricare, cu cât ești mai inventiv cu atât cadoul va fi mai apreciat. Pe mine sincer astfel de cadouri mă atrag, mai ales că știu că aș sta zi de zi să urmăresc cum cana roșie se transformă.

3. BRICHETA PERSONALIZATA  Bricheta Personalizata

Îți dorești să își amintească de tine cât mai des? Atunci o astfel de brichetă este soluția ta, mai ales dacă persoana care o va primi este un fumător înrăit. Ori de câte ori va avea o pauză și va decide să fumeze el sau ea se vor gândi la tine. Tu ai ocazia, desigur, să personalizezi bricheta cu ce vrei tu, dar eu te sfătuiesc să alegi ceva care să te reprezinte și care să o facă să se gândească la tine.

4. HALBA BERE PERSONALIZATA

Aceasta este perfectă pentru prietenul acela care iubește berea și care de fiecare dată preferă să o bea într-o halbă. Nimic nu poate fi mai frumos decât să îi oferi o halbă personalizată, poate fi o poză cu voi sau o poză cu ceva care vă caracterizează sau pur și simplu un mesaj haios care să îl bine-dispună atunci când îl citește.

Următoarele două cadouri sunt ceva mai indecente, tocmai de aceea vă recomand să le oferiți doar prietenilor foarte buni sau persoanelor care știți că gustă o glumă bună.

5 si 6. CANA CREATIV si/sau CANA PERSONALIZATA KAMASUTRA

Ambele produse mi se par foarte haioase și le-aș oferi doar prietenilor foarte dragi. Este imposibil să nu îți aduci aminte de la cine ai primit un astfel de cadou. Eu sincer aș merge pe prima variantă, dar asta doar dacă știu sigur că acea persoană nu s-ar supăra.

Pe site-ul 3gifts.ro vă așteaptă și alte idei de cadouri, tocmai de aceea vă invit să îl vizitați.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.