Black Friday revine !

 

  Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului se apropie, editia numarul sapte fiind  programata pentru 17 noiembrie 2017.

    Se anunta a fi unul de zile mari, datorita experientei acumulate in fiecare an  si  promite reduceri de pana la 70% pentru mii de produse din toate categoriile.

     Termenul „Black Friday” a aparut în anii ’60, insemnand ziua de debut a cumparaturilor pentru celebrarea sarbatorilor de iarna. Adjectivul „black” (negru) se refera la magazinele care treceau în aceasta perioada de la „rosu” la „negru”. În acest proces, contabilii marcau cu cerneala rosie pierderile pe care le aveau magazinele, iar cu negru profiturile inregistrate de acestea.   

     O alta ipoteza referitoare la originea numelui „Black Friday” se refera la un eveniment petrecut in anii ’60, in orasul american Philadelphia, cand o multime de motociclisti, dar si pietoni, au intrat într-o altercatie cu fortele de ordine ale politiei. De asemenea, a fost formulata ideea conform careia aceasta zi de vineri aminteste de puternica criza economica din anul 1869. 

   Black Friday este considerat, de cei mai multi dintre noi, ca fiind începutul perioadei de cumparaturi asociata sarbatorilor de iarna. Asadar, cum  Mos Craciun nu trebuie sa lipseasca, Ceasmania ofera clientilor sai oportunitatea de a se bucura de branduri elvetiene de renume  , reduse cu pana la 50%.

     Fie ca este o piesa de moda, precizie sau designer, ceasul unui barbat este un dulap esential. Ceasmania ofera o gama larga de ceasuri barbatesti  si ceasuri  dama , de la Guess, Tissot și multe altele cu un design inspirat din anii 20′, din colectiaOfficial Swiss Railways Clock, readusa la viata de cei de la Mondaine.

  Ceasmania  prezinta  cea mai mare gama de ceasuri si bijuterii marca Guess,ceasuri si bijuterii marca GC si ceasuri marca Escape,Detomaso,Yves Camani, Rothenschild si  Haemmer care au trasaturi masculine si un design clasic, prezetanduse ca fiind accesoriul ce te poate insoti atat la birou cat si in serile in care iesi cu prieteni.

    Fiind este cel mai popular magazin online de ceasuri de mana ,  Ceasmania este si distribuitor oficial in Romania pentru Guess, avand astfel garantia ca vei achizitiona ceasuri Black Friday originale la cele mai bune preturi.

   Magazinele deschid foarte devreme si au oferte speciale pentru a atrage cat mai multi clienti. In vinerea neagra (black friday) nu este ceva neobisnuit sa se formeze cozi la mall-uri de la sase dimineata, in conditiile in care reducerile depasesc 60 de procente.În ultima perioada, Black Friday se desfasoara, din ce in ce mai des, in domeniul virtual. Cei care doresc sa profite de reduceri, isi comanda cele necesare pe internet, pentru a nu mai fi nevoiti sa astepte în fata magazinelor.

    

             

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.