De unde il putem lua pe Mos Craciun?

Vă mai aduceți aminte perioada copilăriei? Seara de Ajun când stăteați la geam în speranța că veți vedea sania lui Moș Crăciun? Ei bine eu îmi amintesc și acum, mereu am păstrat vii aceste amintiri și în fiecare an, de Crăciun, las liber sentimentelor și le retrăiesc. De fiecare dată în Ajun de Crăciun, desigur după ce am mers la colindat, mă așezam în fața ferestrei și rămâneam minute în șir cu ochii spre cer. Sosirea lui Moș Crăciun în casă mă făcea mereu să mă tem, știam câte prostioare făceam în timpul anului și îmi era frică că nu voi primi nimic. Cu toate acestea îl vedeam și toate temerile dispăreau, îi spuneam poezia și îmi primeam cadourile. De fiecare dată Moșul de evapora fără ca eu să văd vreo sanie sau să îmi dau seama unde a plecat. Târziu am aflat despre serviciile de inchiriere mos craciun și cum ele an de an fac sute de copii fericiți.

Animatori Ursulla

În ce constau aceste servicii? Foarte simplu în prezența bătrânului Moș la locația aleasă de părinți, poate fi un restaurant sau chiar acasă, important este să aveți cadoul pregătit și să îl oferiți Moșului fără ca cel mic să bănuiască ceva. Dacă vă doriți o seară mai specială eu vă propun să strângeți un grup mai mare de copii: rude, vecini sau prieteni ai celui mic. În acest fel veți putea merge pe un pachet de servicii mai mare de la Ursulla.ro și în plus cei mici vor avea parte de multă distracție.

Dacă vă uniți mai multe familii, atunci cu siguranță veți face și ceva economii. Nu trebuie să uităm că cei mici sunt la vârsta la care rețin foarte bine astfel de evenimente, la vârsta la care speră și visează cu ochii deschiși. Eu pentru copii mei voi apela și la un spiriduș pentru că sunt sigură că atmosfera va fi alta dacă bătrânul Moș va fi însoțit de un ajutor de al său. Vă recomand să apelați la Ursulla.ro pentru că oferă foarte multe servicii, de exemplu vei avea de ales dacă mergi pe un Moș Crăciun mai autentic sau pe unul standard. Eu aș merge pe prima variantă pentru că știu cât de curioși sunt copiii și cât de interesați vor fi ei să descopere dacă tot ce știau despre Moș Crăciun este adevărat. Nu uitați că de multe ori cei mici sunt mult mai atenți la detalii decât suntem noi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.