O soluție simplă pentru a te proteja de întâlnirile neprevăzute

Bine v-am regăsit, dragi cititori. Astăzi am văzut pe un post de televiziune un reportaj despre efectele nefaste ale hepatitei C. Foarte multe persoane ajung să moară din cauza acestui virus și a faptului că nu l-au descoperit la timp. Tocmai de aceea m-am decis să vă prezint și vouă acest pericol și cum puteți să îl evitați. Una din cele mai întâlnite metode de răspândire a acestui tip de hepatită este contactul sexual neprotejat cu un purtător sau cu o purtătoare. O simplă cutie cu prezervative ne-ar scăpa de atât de multe probleme, de fapt chiar și un singur prezervativ ar fi de folos.

Ce beneficii au prezervativele?

Prezervative Colorate Amor 12 bucati

Cel mai important beneficiu este faptul că ne protejează de bolile cu transmitere sexuală, folosind prezervativul corect putem fi în siguranță în orice moment din zi sau noapte. Asta înseamnă că trebuie să aplicăm prezervativul la începutul actului sexual și să avem mereu unul în geantă, nu contează că suntem femei sau bărbați, prezervativul nu trebuie să lipsească. Cea mai proastă decizie pe care o putem lua este să ne lăsăm la mâna partenerului/partenerii mai ales că acesta se poate să nici să nu știe că este purtător al acestei boli.

Un alt beneficiu este faptul că ne protejează de o sarcină nedorită. Știm cu toții că nu mereu suntem pregătiți pentru a deveni părinți, tocmai de aceea trebuie să prevenim sarcinile. Întreruperea de sarcină nu este o soluție decât atunci când medicii nu mai acordă nici o șansă copilului, mai ales că există atât de multe complicații ce pot apărea pe parcursul acestui proces.

De unde putem lua prezervative?

Achiziționarea de prezervative nu este tot timpul cel mai plăcut lucru, tocmai de aceea eu prefer să cumpăr astfel de produse online. Pur și simplu intru pe site, pun produsele dorite în coș, plătesc și apoi aștept curierul. Nimeni în afară de mine și de angajații site-ului nu știu ce am cumpărat și astfel scap de o situație neplăcută. În plus pe acest sex shop online găsesc o gamă variată de prezervative, mai ales că au mai multe mărimi. 

Prin achiziționarea acestor prezervative sunt mereu sigură că nu voi fi pusă într-o situație neplăcută în care să nu am vreunul la mine. În plus prezervativele pot sta foarte ușor într-un buzunar mai mic al genții și astfel doar eu voi ști de existența lor. Vă invit și pe voi să acordați o importanță deosebită propriei sănătăți și să vă protejați astfel de bolile cu transmitere sexuală.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.