Scaunul de masaj, un substitut fidel al maseurului

 

In zilele noastre, exista o tot mai mare tendinta de a ne stresa si de a “cara”, simbolic vorbind, bagaje grele din acest punct de vedere. Imbatranim mai repede, suntem generatia care are fire albe de par de la varste fragede, suntem cei care beau multa cafea, mananca rapid si traiesc fast. Cu siguranta astfel de concepte sunt deja cunoscute. Problema intervine cand trebuie sa contracaram astfel de situatii si sa gasim cai mai sanatoase.

Un refugiu de dorit este masajul. Arta masajului este mai nou accesibila si prin dotariile si functiile unor aparate mai compacte ce vin sub forma de scaune de masaj sau fotolii. Sunt atat de practice, sunt atat de raspandite incat au fost special concepute sa poata fi cumparate individual si folosite in intimitatea casei. Gradul de multumire este unul destul de mare, avand in vedere ca se pot compara cu rolul maseurului, al terapeutului de care pana la un moment dat depindeam pentru a avea parte de relaxantul masaj.

Scaun vs. maseur

Te vei intreba cu siguranta in ce masura se pot compara cele doua, avand in vedere ca este vorba de masajul oferit de persoana instruita si de un aparat. Afla insa ca precizia cu care te va masa un scaun de acest gen este una implicita si ca senzatia nu este una mencanica, ca si cand un robot isi face treaba.

Desigur, pentru asta trebuie sa realizezi comparatia cu un scaun de masaj de inalta calitate. Acestea sunt realizate dupa tehnologii moderne, includ optiuni de control total fata de tipul de masaj dorit si pot acoperi toate zonele problematice. O data ce te asezi intr-un scaun, ti se maseaza intreg spatele, gatul, chiar si picioarele.

Desigur ca si arta masajului practicata in stil clasic de maseur este de apreciat. Doar ca nu trebuie sa mai depinzi de program, de deplasari si de costuri percepute pentru fiecare sedinta de masaj. Scaunul, o data instalat in casa, iti este colt de rai in camera de relaxare.

Realizate dupa principii ce vizeaza clar asemanarea cu miscarile delicate ale unui maseur, tinand cont de modul in care se adapteaza miscarile acestuia pe corpul fiecarui doritor de masaj, scaunele de masaj sunt usor de controlat. Fiecare dintre noi este stimulat la un nivel mai mic sau mai mare, in functie si de durerile resimtite, de sensibilitatea corpului. Asa ca este de inteles sa iti pui intrebarea in ce masura un astfel de scaun poate fi un bun aliat pentru relaxareace ti-o doresti. Afla ca rolele incluse in astfel de scaune, precum si forma lor contribuie la realizarea unor miscari perfect echilibrate, cu grad de intensitate in functie de dorinte – asta o vei face prin controlul din telecomanda.

Una peste alta, un scaun de masaj merita mai intai de toate incercat. Cu siguranta ca asa iti vei da seama ca merita sa iti fie sursa de relaxare si chiar de masaj cu scop terapeutic. Afla ca sunt showroom-uri, parca inspirate din stilul celor din strainatate, care pun la dispozitie scaune si fotolii de masaj ce se pot incerca pe loc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.